Goat bosanma sureclerinde erkek bosanmak istemiyorsa barismaya calisiyorsa ben hep korkarım terslendikce bileylenir,açmayınca merak ettim biseymi oldu iyimisin

• Goat bunu yanıtladı.

saklihan valla canım içip içmemek tamam belki elinde olmayan bişey alışmış diyelim ama bir içen ben birde içenn. Anladın. Edebinle içer zararı olmaz, agzından cikanı duyar, piskopatlasmaz. Suan icmiyorum diye halen yalan soyluyor zaten o yalanı kendine soyluyor, kendi calip kendi oynuyor gecti artık

saklihan iyiyim iyiyim sorun yok o ofiste kankasınla takılmaya devam ediyor, sacma sapan barışma cabaları bilmem ne öf yoruldum. Cocuguma bundan sonra faydası olmayan benlede isi olmaz, pazartesi dilekceyi veriyorum umrumda da degil yeter 2 ayda ettikleri gitsin bekar hayatında istedigi kadar takilsin

Goat bugün okuduğum ikinci boşanma postu sessiz takip edenlerdenim forumu ama hem senin hem diğer arkadaşının yorumlarına ve postlarına denk gelirdim aklı başında donanımlı iki hemcinsim için çok üzülsem de hakkınızda hayırlısı olsun 🌸 fakat sen sonuna kadar haklısın asla kimseye bosan yada boşanma diyemem vicdanıma ters ama senin kendin için en iyi kararı vereceğine eminim herşey gönlünce olsun 🙏

• Goat bunu yanıtladı.

busenihicalakadaretmez barısmaya calisiyor ama ayni zamanda yalan soyleyip icmeyede devam ediyor, ictigi zaman yine o sinirli hale donuyor sacma sapan mesajlar ayık oldugu zaman yemin billahlar ozurler, cocugum boyle birinle buyuyemez kendi gibi yapar cıkar ne faydasi olacak. Pazartesi dilekceyi veriyorum konustum avukatla ben geri duracagim kendisi halledecek cunku ciddiyeti anlayınca ozellikle o hırcın halinr geri donecek

Okyanusunkalbi sagol canım. Ben oyle iki icti etti diye gercekten bu kararı vermedim, yoksa bende icen biriyim kararinda tabi. Bu devamli hergun icip, ictiginde o kullandigi kelimeler gibi manyakca konusmalarindan artik yeter dedim, bir insanin cocugu icin en guvenecegi kisi babasi olmali,ben guvenmiyorumki yaninda neden tutayim o benim icin en kiymetli koca olmasada olur.cok tesekkur ederim

Goat tutup camdan atasım geldi

Çok korkunç çok. Bugun sinirle soyleyen yarin alkolluyken o sinirle ne yapacagi belli olmaz, okadar haklisinki bu kararı verdigin icin asla vicdan azabı cekme cocugun icin en dogru karari vermissin

Goat canım goat🥺 o kadar üzüldüm ki yazdıklarına gerçekten neydim değil ne oldum diyeceksin. Çok üzüldüm şaşkınlıkla okudum. Yaprak dökümü gibi oldu burası herkez eşinden boşanıyor. Allah’ım kalbine ferahlık versin inşallah canım… Eşin sizi gözden çıkarmış gibi. Sen boşanacagini söylemene rağmen ısrarla hala içmeye devam etmesi. Allah onu da bildiği gibi yapsın ya inanamiyorum içki seni çocuğuna zarar vermeyi düşündürecek kadar kör ediyor ve sen hala devam ediyorsun. Şaşkınlığım tukenmiyor resmen

HurremSultan çok karmakarışık şeyler hissediyorum ama üzüntü değil. Çok sinirliyim sadece onu biliyorum. Halen daha yeminler edip icmem daha deyip icmesi insani deli ediyor, ic diyorum umrumda degil ama icmiyorum diye yalan soyleme beni artıi ilgilendirmiyor. Bugun gunduz cocugun kontrolu vardı, randevu saatini soyledim neyse gelmek istedi ona karisamam gelsin, orada bile les gibi kokuyordu aksamdan kalma. Doktor beni geri cagirdiginda sadece 5 dakika cocugu ona verdim iceri girdim disarı ciktim cocuk kucaginda yok, danismadaki sevmek icin istemis bu manyakta vermis birde yaninda degil doktorun kapisinda beni bekliyor ama goz mesafemde takip ediyorum diyor, cinnet geciricektim tanimadigin etmedigine sen nasil verirsin bide yanindan ayrilirsin kafa uyusmus iyice dusunemiyor bunu bile, onceden o beni uyarirdi sevmek icin bile kimsenin kucagina verme suan yaptigina bak gelde guven sonra

Goat karşıdaki adamlar tehlikeli aslında onlar zehri saçıyor onlardan uzaklassin bence eşin kökten kessin irtibatı

• Goat bunu yanıtladı.

Goat bu yaptığı çok kötü ya büyük tepki verseydin gerçekten beyni uyuşmuş sanırım 😅

• Goat bunu yanıtladı.

kizatasozu artık ister kessin ister devam etsin ne yaparsa benden uzak olsunda. Daha en en en basında ilk hergun icmeye basladiginda aklı neredeydi dusunemiyormuydu cocugum var karım var birde alkolu fazla kacirinca dokundugunu bile bile devam etti. Kendi yolunu kendi cizdi simdi dovunuyor

Goat ayy alıp kafasını duvara vurmalik ya 😂 guldugume bakma o sinirini yaşadım burda resmen. Kırmızı cizgimm kimseye veremem👀👀👀

• Goat bunu yanıtladı.

Goat alan kişilerde kizsaydin hastalık diye bişi var bu ne dusuncesizlik hiç görmemişler sanki

• Goat bunu yanıtladı.

kizatasozu alirken normalde biz kimseye vermiyoruz babasinin dalginligina gelmis heralde dedimde çok tatlı guluyordu dayanamayip istemiste sacma bu. Verende kabahat işte

Goat hakkında hayırlısı olsun canım son durum nedir. Davayı açtın mi peki

• Goat bunu yanıtladı.