• Muhabbet
  • Kızlar hiç evinizde yada başka yerde yakaladınız mı herhangibi olayınız oldumu

Ben eşimle kaynanam gille birlik oturuyoruz kızımı uyutup odaya gittim eşimde kaynanam rahatsız diye hastaneye gitti ben hazırlık yaptım kocamı bekliyorum geldi üstünü değiştirdi başladık işimizi görmeye tam üstüme uzandı tam zevkin doruğundayken pat kapı açıldı görümcem bastı bizi😂😂😂😂😂 eşim öyle bir attık ki beni yataktan sinirle söylendim oda benim ya kapı çalma diye bisey var kocam hadi gel devam edeyim sonra kardeşine dedi niye kapı açtın bisey yok çorabı attım iceri🤣 ya çorap sabahida bekler yani maksat muhabbet olsun varmi sizinde komik olaylariniz

Kbranur65 misaifrlikte veya evde biri varken birlikte olmayız biz o yüzden kimseyw yakalanmadm 😂 senin yerinde olsam kapımı kilitlerim işim olmasa da kilitlerim asla rahat edemem, kızım şuan küçük büyüdüğünde ona yakalanmayız inşallah 😂

Kbranur65

Geçen kış kayınvalidem geldi, sabahları bebeğim ağlayınca kapıyı çalıp bebeği almaya geliyordu. O sabah yine gelip bebeği aldı, biz de eşimle uyuduk 1 saat daha. Kalktığımızda yerde tangam vardı 😔 gece bebeğim çekmecelerle oynuyodu, meğer onu düşürmüş. Tabii kadın ne düşündü bilmiyoruz 😅 10 yıllık evliliğimde tek fail olayım budur, başka da olmaz inş 🤲🏻