TombulHatun oda nişanlıydi prova oldu ona🥰🤣🤣🤣🤣
Kızlar hiç evinizde yada başka yerde yakaladınız mı herhangibi olayınız oldumu
TombulHatun ben hep sizi takip ediyorum burdan çok güzel tüyolar veriyorsunuz ve hep hamilesiniz yada ben karıştırıyorum
Kbranur65 ahahah yok yok tövbe 3 sene önce 1 kere hamile kaldm başka yok😂 @HurremSultan olabilir mi acaba 😂
@abasiyanik kankammmm uçç yorgan sjsj
Ben yakalanmadım🤣işimiz bittikten sonra kaynım geldi bir kere sjsjs ama zaten iş bitmiş, duşlar alınmıştı sjsjs
Bizde kapı kilitliydi🤣
Geçen kış kayınvalidem geldi, sabahları bebeğim ağlayınca kapıyı çalıp bebeği almaya geliyordu. O sabah yine gelip bebeği aldı, biz de eşimle uyuduk 1 saat daha. Kalktığımızda yerde tangam vardı 😔 gece bebeğim çekmecelerle oynuyodu, meğer onu düşürmüş. Tabii kadın ne düşündü bilmiyoruz 😅 10 yıllık evliliğimde tek fail olayım budur, başka da olmaz inş 🤲🏻
zeytep 🤣🤣🤣🤣
TombulHatun sen cagirmissin bile gelsin 😁😁
melebek o bile delilidir 🤣🤣
Kbranur65
Utanmak hafif kalır beee 😅😅
belladonna prova oldu 🤣🤣🤣 nişanlıydi hiçte utanmadı o kapıyı tikliyo normalde
melebek 🤣🤣🤣🤣
Kbranur65 @Agustosirilsiklam ,@aşkhoşmuş @Panda @seksirella ,,@ardle @bitterdelisi24 daha var ama aklıma gelmiyor böyle peride tayfası vardı nerdesiniz yahu🤣🤣🤣 onlar çok eglenceliydi
zeytep @abasiyanik bu arkadaşta tecrübeli bazen postta yorumlarını okuyorum
zeytep aşkımmmm🔥🔥 kızıma yakalandım 🤣yorgan altına girdik.
evet çokk yakın bi arabamı tam iş üstünde yakaladım. aa pardon, pardon diyip evden çıktım 🤣🤣🤣 hiç unutmam o kişileri gördükçe aklıma gelir.
zeytep tühh arabayı yakalamışım🤣
maras21 🤣🤣🤣 cocuk oldumu artık heyecan fantezi geri kalıyor