belladonna insan utanıyor 😁
Kızlar hiç evinizde yada başka yerde yakaladınız mı herhangibi olayınız oldumu
- Düzenlendi
Kbranur65 yani ama görümce de insan bir kapı çalar evli insansınız ☺️
TombulHatun oda nişanlıydi prova oldu ona🥰🤣🤣🤣🤣
TombulHatun ben hep sizi takip ediyorum burdan çok güzel tüyolar veriyorsunuz ve hep hamilesiniz yada ben karıştırıyorum
Kbranur65 ahahah yok yok tövbe 3 sene önce 1 kere hamile kaldm başka yok😂 @HurremSultan olabilir mi acaba 😂
@abasiyanik kankammmm uçç yorgan sjsj
Ben yakalanmadım🤣işimiz bittikten sonra kaynım geldi bir kere sjsjs ama zaten iş bitmiş, duşlar alınmıştı sjsjs
Bizde kapı kilitliydi🤣
Geçen kış kayınvalidem geldi, sabahları bebeğim ağlayınca kapıyı çalıp bebeği almaya geliyordu. O sabah yine gelip bebeği aldı, biz de eşimle uyuduk 1 saat daha. Kalktığımızda yerde tangam vardı 😔 gece bebeğim çekmecelerle oynuyodu, meğer onu düşürmüş. Tabii kadın ne düşündü bilmiyoruz 😅 10 yıllık evliliğimde tek fail olayım budur, başka da olmaz inş 🤲🏻
zeytep 🤣🤣🤣🤣
TombulHatun sen cagirmissin bile gelsin 😁😁
melebek o bile delilidir 🤣🤣
Kbranur65
Utanmak hafif kalır beee 😅😅
belladonna prova oldu 🤣🤣🤣 nişanlıydi hiçte utanmadı o kapıyı tikliyo normalde
melebek 🤣🤣🤣🤣
Kbranur65 @Agustosirilsiklam ,@aşkhoşmuş @Panda @seksirella ,,@ardle @bitterdelisi24 daha var ama aklıma gelmiyor böyle peride tayfası vardı nerdesiniz yahu🤣🤣🤣 onlar çok eglenceliydi
zeytep @abasiyanik bu arkadaşta tecrübeli bazen postta yorumlarını okuyorum
zeytep aşkımmmm🔥🔥 kızıma yakalandım 🤣yorgan altına girdik.
evet çokk yakın bi arabamı tam iş üstünde yakaladım. aa pardon, pardon diyip evden çıktım 🤣🤣🤣 hiç unutmam o kişileri gördükçe aklıma gelir.