busenihicalakadaretmez ay valla biraz uyudum şimdi bomba gibiyim 🤣
Uykusu ağır olan baksın
perimasali802_
Bi de ben uyuyunca bomba gibi olsam hayır çok uyudum mu da başım ağrıyor ne biçim vücudum varsa 🤣
Goat
Evet bende gördüm nöroloji bakıyormuş biraz daha sabredeyim dahiliye de kontrolüm var ona sorarım olmazsa nörolojiye giderim
busenihicalakadaretmez canım post açılalı baya olmuş ama bende aynı sorunları yaşıyorum neler yaptın nasıl düzeldin bu durumdan bi öneri bi çözüm buldun
Bahtsizbedevi_
Düzenlemedim ki çalışıyorum ekstra daha çok yoruluyorum.
busenihicalakadaretmez ay keşke bende biraz öyle olsam zombi gibiyim nefret ediyorum
busenihicalakadaretmez bende öyleyim canım çocuk olunca yorgun olmadığımız gün yok
Bahtsizbedevi_
Anneme ben mi anormalim hiç dinlenemiyorum dedim dinlemezsin hep ayaktasin dedi 😂 doğru yani. Ve kimi insan 10 dk uyudum çok iyi geldi diyor ya nasıl imreniyorum onlara
- Düzenlendi
busenihicalakadaretmez aynen valla öyle ben mesela sahura kalktım saat 4te sahurdan bu yana hiç uyumadım halada ayaktayım çocuk olunca uyku bile haram oldu bize bende çok imrenirim çocuğu olupta öğlene kadar uyuyanlara ayakta durmaktan çocuğu kaldırıp indirmekten dizlerim ağırıyo anneme söyledim çocuk kaldırıp indirmekten eklem kemiğin ağırıyo biraz yere bırak kendini rahat bırak bukadar sıkma yorma kendini diyo 🤣