kurklukadin giderim , gitmiştik de zaten 🙃
Love ile tatill💐
kurklukadin bence git ya herşey zamanında güzel ❤️
kurklukadin ben evlenmeden önce cinselliğe karşıyım ya gitmezdim ama gidene de saygım sonsuz ne diyelim çevremizde var
kurklukadin
Ben evlenmeden önce bu tarz tatilleri sevmiyorum. Tabiki tercih meselesi ama bana göre değil 😊
İnsan hayatında neler olacağını kestiremiyor sonuçta
- Düzenlendi
kurklukadin ben gitmezdim, kızımı düşünüyorum şuan onu da göndermem, evlendiğinde istediği kadar gidecek, ben sadece tanıştığım bir adamla kızımı günlerce yanlz bırakmak istemem, ilişki be kadar ciddi olursa olsn yarn olacağını bilemeyiz, evlilik öncesi karşıyım ben tabiki herkesin kendi düşüncesi yapana gidene saygı duyarım
kurklukadin eşim sevgiliyken teklif etmişti ama ben kabul etmemiştim. İstiyorsan git canım
kurklukadin bence gitmeyin zaman zaten kötü
kanalize ♥️♥️
Evlenmeden biz de karşıyız bu konularda daha önce de konuşmuştuk o yönden sıkıntı olmayacağına istemediğim bir sey yapmayacağımıza eminim o yüzden biraz da istiyorum zaten☺️☺️
belladonna haklısınız💐😘
etoile ajahahaahah🤭🤭
HurremSultan 🫠🫠
İnsan sevince normal zaman da gördüğü de yetmiyor şu an aramızdaki mesafe uzak mesela bıktık da az görüşmekten hep bir seyler çıkıyor, işten yorgun oluyoruz vs vs🥹
kurklukadin hayatın tadını çıkarın. Sevdiğine zaman ayirmak gibisi yok❤️
kurklukadin ailem izin verse giderdim tabiki ama böyle birşey imkansızdı zaten 😄😄😄