ladymomm amin canım benim cümlemizin inşallah, rabbim huzurumuzu eksik etmesin dunya malini napalim
5. Hafta 😍💪🏻
Moonlight_ sendemi @zeytep gibi fitsen dert etme gidiyor 🤣 bizdeki göbek gitmiyor degilmi @ladymomm
perimasali802_ anlamadimm🤣
Oluyorumanlasana dediğimi yap yaptığımı yapma 😜😂😂😂
Moonlight_ yine acıktım iyi mi 😂😂😂
Moonlight_ zeynepi gordunmu, çok güzel bir fiziği var eger sende oylemisin diye söyledim
belladonna ayy nasıl güzel 😂😂 canım çekti 😂😂😂 şöyle mayonezli dometesli 🤤🤤🤤🤤
ladymomm ahahaha salatalik ye🤣
ESMERBOMBA_ sen=ben 😂😂 hatalarından hiç ders almayan 😂😂 sağlık olsun bundan sonra yeme bariii 😂😂 yalnız albeni 🤤🤤🤤
perimasali802_ eveeeet gördüm masallah cok güzel😍 ay ben kendimi anlatmayi sevmem görmen lazim ahahahahahha🤣🤣🤣
- Düzenlendi
Sutlucikolati şimdi şöyle söyleyeyim aslında normal bir diyette güne erken başlıyorsan 4-5 öğün olur.
Sabah 08:00-10:00 gibi
Öğlen 12:30 gibi
Ara öğün 15:00 gibi
Akşam 18:00-20:00 gibi
Ve uyumadan 2 saat önce yapılan ara öğün
Yukarıda yazdığım son saatlerde yeme içmeni bitirmen lazım bu yüzden akşam 19:00-19:30 gibi yemek yiyince geç kalmış olmazsın en kötü 20:00 gibi akşam yemeğini bitirmen gerekiyor. Bizde kurulu saat değiliz arada bir düzen bozulabilir, öğün saatleri ileri kayabilir. Bu yüzden akşam 19:00’da yemek yediğinde kendini kötü hissetme.
Uyumadan 2 saat önce yapılan ara öğün içinde şöyle bir şey var, diyelim ki gün içinde yediklerinle doymadın ve aşırı aç hissediyorsun eğer bir şeyler yemezsen yeme atağı yaşayacak gibisin diyelim. Öyle zor anlarda bir avuç çiğ kuruyemiş, 1 porsiyon meyve, 2 adet hurma ya da kuru kayısı tarzı şeyler yiyebilirsin ama olabildiğince bu son öğünü yapmamak daha iyi.
Aralıklı oruçta 2 öğün beslenen de var 3 öğünde bu tercih sana kalmış. Bende aralıklı oruç şeklinde gidiyorum. 12:00-13:00 gibi kahvaltımı yapıyorum akşam yemeğini de 18:00-19:00 arası yapıyorum bazen de 15:00-16:00 gibi ara öğün yapıyorum bu ara öğün tercih meselesi. Kahvaltını 12 gibi yaparsan ve akşam yemeği saatine daha çok varsa tabii ki ara öğün yapman daha doğru olur 👍🏻 15:00 gibi ara öğün yaparsın 18:30 gibi yemek yediğini düşünürsen gayet normal bir beslenme aslında. Yeter ki öğünler arasına 2,5-3 saat aralıklar girsin. Ben bazen çok geç kalıyorum saat 14:00 gibi kahvaltı yaptığım oluyor öyle günlerde ara öğün yapmıyorum.
perimasali802_ kız bu @zeytep i bı ben goremedim heralde çok merak ediyorum 😂😂😂😂😂😅😂 göster bana kendiniii 😂😂
Prenseess_98 hadi bakalım gazan mübarek olsun 😅 bırakma bu sefer ama olur mu bedenine de yazık
ladymomm @perimasali802_ durmuyo bende ona ayak uydurmadan edemiyorum ahahhss😂😂 neyseeee 🤫🤫🤫🤫😂😂😂😂
belladonna canım canım 🫂😍
belladonna yulafın üzerinde meyve olduğu için olabilir mi 😂😂😂
ESMERBOMBA_ yaaaa 😂😂😂 Allah seni ilk okurken dedim n’oluyo 😂😂