ladymomm once kendime bir ev 😂bir araba 😂sonra bazi yerlerime estetik özelikle göbek 😂sonra çikolata fabrikası istiyorum 😂

ladymomm çok beklentiye giriyoruz bence mesela 1 ayda 3 5 kilo hedefliyoruz ama vermek istediğimiz daha fazla eminim beklentilerimiz karşılanmiyor sıkılıyoruz ben bu döngüde dönüp durdugum için hiç ilerlemiyorum sen daha şanslısın azim var sende bende o da yok 🥹

ladymomm herkese derman olursun da kendi yaralarin açıkta kalır ya o hesap oldu bnmki 😂 dediğimi tütün gittiğim yoldan gitmeyin 🫣

ladymomm ay bn 7-8 gibi yedigim de saat cok gec oldu gecti artik diyorum peki saat 12dn 8e kadar 2 ogun mu yiyosun yoksa daha fazla mi

Kızlar Gine aranızdayim güne üç yumurta bir kaç dilim peynir ve üzüm pekmezi ile başladım bugün başladım tekrar ve bir bardak çay 12 gibi yaptım o saatten bu yana su içiyorum spora daha başlamadım tekrar dan başlıcam

anonim9
            Valla çok iyi motive ediyorsun kendini 😀
            Dün 2 tabak makarna gördüm nasıl ama ahahaha ladyyy görmesin 😀

@ladymomm @belladonna @zeytep @Zamansiz_ @Aglicaktabikolaymi @kizatasozu @enerciiiii @anonim9 @llanjalee @perimasali802_ @successfulwoman nasıl temizleyeceğim bu anlımdaki kara lekeyi dün küçük bi domatesli gözleme yedim bugüm kendime ceza verecektim ama dayanamadım bugünde albeni yedim ühühhühühühü