ladymomm hadi bakalım ladyciimmm herkes hazırsa basliyoruuuz 👻👻 ilk hafta odemle beraber iyi kilo verdim bu hafta hedefim 89.9 u yani 8 li rakamları görmek ama sanmıyorum 2,5 kilo verebilcegimiii ama bakaliimm zorlayacagiimm 😂😂😂

ladymomm ayyy bende bugün başlıyorum inşallah 100 kiloya geldim gene bi türlü 89u göremedim 🥺
    Başlangıç : 99,45

Cicikiz maşaallah diyelim sana da nazar değmesin aşkım 😍 tebrik ederim ne kadar güzel sonuç almışsın yaaa 🥹🫂

aselinannesi9398 kız biraz eksi çıksın diye değiştirme ne gerek var 😂 sen yeter ki verde gerisi önemli değil. Sonuçta şu an tartıldığın yer eğer fazla gösteriyorsa ilk başladığın hafta da kilonu fazla göstermiştir. Kaç kiloya geldiğine bakma ne kadar eksi görmüşsün ona bak o yüzden ilk yerde tartılmaya devam etmen daha doğru olur 👍🏻

kizatasozu ahahaha yok aşkım keşke kandırsam 😂😂😂 uyku düzenim yok ve hedef kiloma çok yaklaştığım için kilom yavaş gidiyor. Tabii ben -100 de beklemiyordum ama olsundu 🥲😂

delikcorap kaç kilosun şu an canım? Kaç ile başladın, şu an sonucun ne 🫠

belladonna yine çok gitmemiş 1 ayda 3 kilo sjdjkdksşs 😅😅 ama ben metabolizmamı çok yıprattım buna çok eminim o yüzden daha iyi sonuç almak için düzenli uyumam, metabolizma hızımı yükseltmem lazım 🥲 ama giden 3 kilo olsa bile güzel incelip şekillendiğim için sanki 5-6 gitmiş gibi duruyor o yüzden tartıdaki sonucu önemsemiyorum 😂