delikcorap kaç kilosun şu an canım? Kaç ile başladın, şu an sonucun ne 🫠
5. Hafta 😍💪🏻
belladonna yine çok gitmemiş 1 ayda 3 kilo sjdjkdksşs 😅😅 ama ben metabolizmamı çok yıprattım buna çok eminim o yüzden daha iyi sonuç almak için düzenli uyumam, metabolizma hızımı yükseltmem lazım 🥲 ama giden 3 kilo olsa bile güzel incelip şekillendiğim için sanki 5-6 gitmiş gibi duruyor o yüzden tartıdaki sonucu önemsemiyorum 😂
kurufasulyegibi afiyet olsun 😋 bunu nasıl içiyorsun helal olsun vallahi ben yapamıyorum midem bulanıyor 😂
kurufasulyegibi kaçla başladın 😍😍
Moonlight_ ahhahaha aşkım benim 😍😍😍 nasılsın iyi misin?
anonim9 sağlıklı şekilde yavaş yavaş verilen kilolar daha kalıcı olur aşkım 😍 hiç az gitsin çok gitsin düşüncelerine girme. Süreçten zevk alarak ilerle ki uzun vadeli olsun. Çünkü daha önünde ilerlemen gereken çooook uzun bir yol var. Kendine eziyet ettirmeden sporu da hayatına ekleyerek devam et 🥰
Oluyorumanlasana ona rağmen iyi vermişsin ama 🥰😅
belladonna postu geç açtım diye diyeti mi aksattık sanki 😂🤣 diğer posttan devam ettik işte aaaaa gelmeyin üzerime 🥲😂😂
ladymomm 🥹❤️sayende
delihatunum seni de etiketleyelim unutmayalım 😍 bol eksilerin olsun canım 🥰
dilberevinbarkinyokmu tartının olmaması güzel 😂 tartılıp durmazsın en azından ama bence yakın zamanda al. Dediğim gibi fotoğraflarını çek mutlaka tartı alana kadar nasıl ilerlediğini fotoğraflarla da anlayabilirsin
ladymomm
Evet anlattığına göre bir uyku düzeninin yok düzensiz işleri sevmem senin de bu huyunu sevmedim 😅
Metabolizmanı da ne yap et kurtar 😜
Sonucu güzel olmuş işte ahahah
ladymomm aşkım kids hesabı acsna
ladymomm
Bir daha böyle bir hata istemiyorum!!!!!
kurufasulyegibi ne işe yarıyor şimdi bu aşkım birde günde 1 bardak sabah aç karnına mı tüketiyorsun yoksa yoksa gün içine mi yayıyorsun
- Düzenlendi
ladymomm ödem attırcı smoothie 15 gün boyunca sabah aç karnına içip 1 ay ara veriyorsun fazlası zarar diye biliyorum
ladymomm
Korkmadım 😜😜
belladonna tamam hanımefendi gözünüze girmek için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim 🫡 😂