successfulwoman kankaaa harfleri tek tek yazdım çıkanları etketledim sen cikmamissin😂😁 yoksa özellikle etiketlememek olur mu ben @aykirikadin aşkım kadar B12 li değilim😂😂
🔥🔥🔥
llanjalee kankaaa yaaa 😂😂😂 birgün bime kirbac gelirse bende satın alıp deniycem aşırı hevesim var ama biraz fa komik olur sanki at 🐎 mi kirbacliyiruz yani hayirdir 😂😂
HurremSultan he bir de dehhhh diye bağırırsın kırbaçlarken bebiş nasıl olur hahahh 😂😅
llanjalee ölücem 😂😂😂 eşim arada elinde birşeyler alıp vuruyor bana gün içinde dkdkdk deh meh demiyor dalga geçiyor oh yeeee diyor of ya slsksksgslsbxb
HurremSultan yalnız Rihanna bence çok çirkin yaa koca Türkiye’de bı türk güzeli bul seviş gavurla ne işin var guzum😅😅
HurremSultan kırbacı vajinaya vur zevkten olursun 😅
HurremSultan 😅😅🤣🤣🤣🤣
HurremSultan dehh dıgıdık dehhh 😅😂 hahahhhh
HurremSultan olsun ben kendimi yakıyorum işte onu paylaşmamak için 😂😂 yok kız ne kırbacı ama olsa kötü fikir değil😂😂
- Düzenlendi
kizatasozu eşim eliyle yapıyor onu. Nvjdggkxiyxtii
kizatasozu knk Rihanna insan değil ya acayip güzel 🤭🤭
HurremSultan kırbaç tabi kiii🔥
Benim vücudum tabi kiii en çok ta popomda 🤪😂
Tam istediğim gibi gibiydi daha doğrusu malum ayrılınca benim olmuyor artık 😅 ama eşimin ki büyük de daha daha büyük olmasını isterdim 🤭
Ayak yalama yok olmasın yaaa
Zorunda olsam da yapmam ben yaaa hayır 🤢🤮
Bir zenci ile saatlerce olsun benim ki değiştirmeye takatim yok 😴😂
Buzlulimonatam caveplar mükemmel😂😂😂 kız sen nerdesin
HurremSultan bu güzel post için teşekkür ederiz aşkım enerjim yükseldi biraz kendime bi zenci aramaya gidiyorum 😂
Valla kafa dinlemeye ihtiyacım var ama sor bi sor dinliyor musun diye 🥹😁
Buzlulimonatam hepimizin var ve gülüm. 🥺🥺 Söyle bı üç gün uyumak istiyorum yemek yemek bile istemiyorum şuanda strrsten yiyorum hep🥺 ne olcak bu halimiz
HurremSultan aaa yemeksiz asla mümkünse uyurken bile yemek yedirsinler bana 😂şaka bi yana aşkım ama boşver geçer inşallah çok şükür geçti dediğimiz günlerde olur allahın izniyle ❤️
HurremSultan bı dene sen yinede😅🤣
Buzlulimonatam çocuklar çok zor ya Allah’ın izniyle bi buyuselerdi
HurremSultan emin ol hepimizin dilinde bu dua var bi büyüselerdi 😂