Sinemsinem Bu şekilde zor olur açıkçası, eşinle konuş daha iyi olabileceğiniz hakkında. Belki arkadaşına öyle söylemiştir ama öyle düşünmüyor olabilir, bunu çözebilirsiniz
KLİTORAL ORGAZM OLANLAR
milkshakee teşekkürler baby bi de bunu deniycem
elifdedimbededim
Bunu kulandığında altına çarşaf sermen daha mantıklı olur hahahah işe yarar fışkırıyorsun çünkü 🤣🤣
milkshakee kız demekkki o videolardaki fışkırtma doğrumu diyorsun
Eşim beni boşaltmadan bırakmaz ama bu zmaana kadar hiç öyle fışkırtma tarzında boşalmadim
milkshakee ben vajinal boşalma hiç yasamadım nasıl oldugunu dahi bilmiyorum hep klitoral oluyor 🙈
ayca1
Bende inanmazdım ama doğruymuş hahah yaşamadan bilemiyorsun 🤣🤣
sinyorina
Ya ne güzel klitoral benim için çok zor ya 🤣
milkshakee
Desteklemezsem 🤣
milkshakee bende vajinal bosalmayı bir çözebilsem ahaha 🤭
milkshakee bu konuda bende çok cahilmişim 🤣 hemen sipariş edecem ama eşime bunu nasıl demeliyim onu bilmiyorum yanlış anlarmı acaba🤯 ne desem acaba
karamelek90
Valla canım bilemedim ne desen biz ilişkimize heyecan katsın sende daha fazla zevk al muhabbeti döndüğü için beraber sipariş vermiştik 🤣🤣 ki benden ziyade onun da hoşuna gidiyor beni öyle izlemek 🤣🤣
sinyorina
Ya bilmiyorum kendim için klitoris boşalma çok zor. Ki ikisi arasında dağlar kadar fark var. Biz daha doğrusu ben evet ya boşaldım olarak algılıyordum klitoris boşlamayı yaşayana kadar. Çok başka bir mevzu ikisi de ama favorim klitoris boşalma 🤣
Sinemsinem bence rol yapma açık açık konuş zevk almadığını söyle ister istemez o da rahatsız olup elinden geleni yapmak için çabalar tek taraflı ilişkinin anlamı yok
Sinemsinem hem vajinal, hem klitoris rahatlıkla boşalabiliyorum.
vajinal içerideyken diğer taraftan eşime sürtünüyorum üst pozisyonda.
milkshakee acil detaylı taktik istiyorum
ayca1
Ne taktiği canım 🤣
milkshakee fistirmak için detaylı taktik
ayca1
Hahaha vibratörle yapabiliyorum onu anca. Tam g noktamız var aşırı şekilde zevk aldığımız oyuncağı oraya tutuyorum hiç hareket ettirmeden zaten bi boşalma hissi geliyor sonra diyorum evet fışkırt 🤣🤷🏻♀️ yani spontane gelişiyor bi nevi
milkshakee g noktası tam nerde acaba kagıda çizip gösterebilir misin 🤣 dünya kdar görsel video baktım bende yok o bence kemik var bende