Oyun vakti 💃Kocamı Trendyol'dan almış olsaydım nasıl yorumlardım ?
piyangobileti ah canım iyiki varlar hamdolsun ❤️ (bebelerim uyuyunca ben😂🤪)
etoile 🤣🤣🤣bu nee yaaa
perimasali802_ elbise 😜
piyangobileti Ürün gördüğümle aynı geldi,bu ürünü ilk ve son alışım ama çok çok memnun kaldık ben ve çocuklarım. Güzel,özel,her anımızda kullanabileceğimiz bir ürün oldu 🤣🤣 ürünü mü abarttım kocamı mı belli değil fjfjj bian ben bile gerçekten sipariş aldığımı düşündüm 🤣🤣
- Düzenlendi
piyangobileti linkini ailem attı yorumlara bakarak hint kumaşı diye aldım toz bezi geldi biraz daha kullanayım atacağım
HurremSultan yok kız normalde bile asla kupon kovalamak, ürün yorumlamam benenah 🤣kocamı burda uzun uzun övemem elimde iş vardı kısa kestim
piyangobileti 😂ayy yorumun çok iyi 😂
Arkadaşlar bu satıcıdan alın aldırın kargo gayet özenli geldi paketi açar açmaz denedim mükemmel oldu tam benlik dedim 5 yıldır kullanıyorum hiç bir deforme vermedi benden 4 yıldız birini geçenlerde yaptığı saygısızlık yüzüne kırdım ilk defa oldu olsun o kadar da 😁
simonedebeauvoir dkdkdkkd kanka ya yorumun öyle ama inkar etme 🤪🤪
hayvanlardavardir aynı şeyi yazacaktım 😂😂
piyangobileti Yani ürün fiyat performans açısından iyi ama dolapta da satsam fena olmaz , alan tepe tepe kullansın anası dadasıyla 😂
1canbebisim harika 🤣🤣🤣
piyangobileti kullanımı çok kolay fakat arada arıza veriyor ama olsun ben tamir ediyorum 😂😂 ses sistemi gücü üste çıkma falan gayet yerinde çok şükür 😂 ama ağzı çok laf yapıyor sadece o konuda iade etmek istedim ama malesef iade süresi geçti
Sutlucikolati geri dönüşüm kutusuna atıp etrafa kimyasal atık kazandırmamaya çalışırım
piyangobileti gelen ürünün fotoğraf ile hiç alakasi yok! Fotoğrafa aldandım…