piyangobileti özel günlerde kullanmak için aldım. Beklentimin çok üzerinde geldi. Kullanma kılavuzuna göre hareket etmedim biraz yipratmis olabilirim. Ben aldığımda üst tarafinda kürk yoktu aslan yelesi gibi kürk yaptım ve gövde kısmında tüylenme vardı onun makinası varmış o tüylerden kurtuldum böyle çok iyi oldu 😜 özel gecelerde giyiyorum. Giyince çok mutlu oluyorum. Guymedigim zamanlar dolaba firlattigim oluyor neyse ki çok geçmeden askisina asıyorum 🫣😜 kilo aldığım zamanlarda göbeğimi ve basenlerimi çok çıkarıyor bak bu konuda eksi puan vereceğim çok sinirleniyorum yirtasim geliyor ama çok para verdiğim için yirtamiyorum 🫤
Oyun vakti 💃Kocamı Trendyol'dan almış olsaydım nasıl yorumlardım ?
piyangobileti Trendyolda gezerken kocami gördüm 🤣 bunu almalıyım dedim yoksa fiyati yükselir ve hemen alirlar diyerekten hemen sipariş verdim 🤣 tam istediğim gibi oldu sadece birazcık fazla olan parçalarıni almalıydim şükür çok güzel oldu ömürlük kullanıyorum ♥️😂🤣🤣🤣
piyangobileti ah canım iyiki varlar hamdolsun ❤️ (bebelerim uyuyunca ben😂🤪)
etoile 🤣🤣🤣bu nee yaaa
perimasali802_ elbise 😜
piyangobileti Ürün gördüğümle aynı geldi,bu ürünü ilk ve son alışım ama çok çok memnun kaldık ben ve çocuklarım. Güzel,özel,her anımızda kullanabileceğimiz bir ürün oldu 🤣🤣 ürünü mü abarttım kocamı mı belli değil fjfjj bian ben bile gerçekten sipariş aldığımı düşündüm 🤣🤣
- Düzenlendi
piyangobileti linkini ailem attı yorumlara bakarak hint kumaşı diye aldım toz bezi geldi biraz daha kullanayım atacağım
HurremSultan yok kız normalde bile asla kupon kovalamak, ürün yorumlamam benenah 🤣kocamı burda uzun uzun övemem elimde iş vardı kısa kestim
piyangobileti 😂ayy yorumun çok iyi 😂
Arkadaşlar bu satıcıdan alın aldırın kargo gayet özenli geldi paketi açar açmaz denedim mükemmel oldu tam benlik dedim 5 yıldır kullanıyorum hiç bir deforme vermedi benden 4 yıldız birini geçenlerde yaptığı saygısızlık yüzüne kırdım ilk defa oldu olsun o kadar da 😁
simonedebeauvoir dkdkdkkd kanka ya yorumun öyle ama inkar etme 🤪🤪
hayvanlardavardir aynı şeyi yazacaktım 😂😂
piyangobileti Yani ürün fiyat performans açısından iyi ama dolapta da satsam fena olmaz , alan tepe tepe kullansın anası dadasıyla 😂
1canbebisim harika 🤣🤣🤣