• Spor
  • Titreşimli spor aleti

Hanımlar merhaba . Üzerine çıkınca tüm vücudu titreten bir spor aleti sipariş vermeyi düşünüyorum . Daha önce kullanan ve faydasını gören var mı aranızda . Fikirlerinizi merak ediyorum .

Sahicee o kilo vermek için değilmiş ama. Bı ara bende almayı düşünüyordum. Baya bakinmistim fizyoterapi içinmiş öyle deniliyordu😉

etoile ciddimisin bende zayıflatır sıkılaştırır sanıyorum 🙁

Sahicee ya bende o niyetle alacaktim. Ben baktığımda 4 bindi. Ama öyle kilo verme gibi iddaasi yokmus

etoile ben zaten diyet yapıyorum artı spor da ama belki daha da sıkılaşırım diye öyle bi almaya kalkıştım

Sahicee lipodem falan baktırdın mi sikilasmak istiyorsan en iyisi kardiyo ve ağırlık. Hafta da üç gün spor yaparsan ya da dört gün. İlk başladığında yarım saat kardiyo sonra bir gün bacak bir gün karın bir gün sırt ve kol çalışırsın eğer 4 gün yaoacaksan son gün zumba. Ben bı ara bu tempoda gidiyordum sonuç çok iyidi araya bir pandemi girdi benim beslenme spor her şey alt üst oldu daha da düzene giremedim.

etoile Leslie yapıyorum ve 15 dk kalça bacak egzersizi

Sahicee bı ona bak canım. Yani lipodem varsa ona göre beslenmen gerekiyor

2 ay sonra

Rumeysa0701 ya internette bir sürü kirli bilgi var. Ben önce fizyoterapiste gittim onlar tanı koymuyormus. Sadece tedavi için yeterli cihaz varsa masajini yapiyorlarmis. Şimdi kalp damardam aldım bir iki güne gideceğim. Umarım o da beni plastik cerahiye yönlendirmez.