- Düzenlendi
Selam kızlar burda çok dertli şeyler paylaşıyorum sizinle ama daha bombasını söylemedim şimdi doğru evet benden öncesi ne yaparsa yapsın sonuçta ben yoktum hayatında ilgilendirmez ama evlenmeden önce eşimle konuşuyorduk laf lafı açtı bana dedi ki hiç biriyle bişe yaşadın mı dedj bende ne diyorsun sen dedim sonra sen dedim telefonda söylemişti otelde çalışırken bı kişiyle birlikte olmuş yabanci biriyle o zamanlar 18 yaşında falandı bide onların bı dükkanı vardı bı kız gelirmiş sürekli eşimin yanına bacaklarını falan elletirmis bunuda söylemişti o zamanlar konuşurken evlendik Messengere bakım dedim 2017 lere indim tabi 2017 de evlenmedik biz hayatında yoktum neyse mesajlara arkadaşıyla konuşmuş otel nasıl iyimi yazmış eşimde çok güzel gel demiş çocuk sonra karı kız elledin mi demiş tabi demiş eşimde zaten evlendik eşim aynı face insta kullanmaya devam etti yeni açmadı sadece benim adımı da ekledi ortak ikimizde de var kızlar böyle yani eşimle cinsel birliktelik yaşarken hep aklıma geliyor acaba geçmişte yaşadığı şeyi gözü önüne getiriyor mu onu hayal ediyor mu ben pek cinsellik konusunda aktif değilim yani şöyle hareketleri yapamam üstte olunca acaba sıkılır mi benden çünkü öpüşürken gözünü kapatıyor birliktelik olurken gözünü kapatıyor bunu da paylaştım sizle kızlar 🫤