Sutlucikolati 4-5 ayda aldim ama rahat besleniyordum normal protein agirlikli beslenseydim almazdim heralde
Su diyetine😎😎😘
Sutlucikolati ayy dimi yaaa 🥲 ama şunu anladım eğer cidden güzel bir vücut istiyorsa insan diyetini kendisi bir şekilde yapsa bile sporu özel hocayla salonda yapacak net. Yok arkadaş o kadar spor yapıyorum yine de istediğim sonuca tam varmış değilim
ladymomm ahhh spora guvenen ben yikildim su an spor salonuna 2 cocukla coookkk zor 😅
esmermelek
Okurken bayıldım
Sutlucikolati yok yok sen evde spor yapmaya devam et 😂😂 bak ben sporla ve diyetle 81 den 59 lara düştüm. Hamilelik kilomdu bu arada, hayatım boyunca hiç 59 u geçmemiştim 🥲 ama çok şükür şu an yine evlendiğim kilodayım sadece doğumdan dolayı vücut eskisi gibi sıkı değil o yüzden spor salonu dedim. Oradaki aletlerle ve doğru yönlendirme ile sıkılaşma olayı da kolay olur evde biraz zaman alıyor o kadar 🙈
ladymomm Allah’im şu kilolara bende gelebilsem 🥲 sabahlari kahvaltı hazırlamaya çok üşeniyorum aslında granola gibi hemen hazırlanacak bir şeyler arıyorum 🤣
- Düzenlendi
Sutlucikolati sabitlenen diyet postunda aralıklı oruç listesi paylaştım. 2 liste var, 3 er gün yapıyorsun. 1 tane listede senin istediğin şekilde kolay kahvaltı tarifi var bak istersen ❤️
ladymomm bakiyim 🥲
esmermelek kız bacım naptın su diyetine girip bayildin mi kdkdkdkd
HurremSultan ay hürremmm 😂😂😂😂😂😂
Moonlight_ girmemiş uygulamaya napim merak ettim😂 birde gaz verdi o kadar yapalım edelim önce iki gün sonra çok gün yapcam demiş dkdkkddk
HurremSultan bak simdi bende merak ettim 🤔
HurremSultan kiz insallah bisey olmamistir @esmermelek iyimisiiinn 😐
Moonlight_ ay kızlar unuttum Öylr misafir geldi gitti şu diyeti yapmadım ama diyet spor yaptım ve 2 kilo verdim 1 aydır uğraşıyordum aslında su diyetine benzer bişey yaptım yulaf yedim tek bayıldım sanmayın 😍😘😘
esmermelek iyi kız yaşıyorsun 😂😂❤️👌🏻
HurremSultan gece gaza gelip böyle bi post. Açıp geri unutmam sizin panik yapmamız peki 😂😂😂