1prensesannesi canım bana biraz entirika gibi geldi işler çeviriyo haberin olsun kumar daha masum gibi geliyo şuan anladığım kadarıyla iban miban hikaye Allah verede parayı kumar ayağına başkalarına yediriyo olmasın
Kızlar bı bakın lütfen (kumar) 😔
1prensesannesi
Canım bu uygulamamı
ESMERBOMBA_ vala herşeyi düşünüyorum artık bende canım buda aklıma gelmedi değil aslında bilmiyorum yapmaz diyemem
ben bu sebeplerden ve diğer sebeplerim de olmak üzere dava açtım boşanacağım
ESMERBOMBA_
Buydu canım
asilbabymom yani kusura bakmasınlar ama insanda biyere kadar sabrediyor
1prensesannesi o sebeple yollarımı ayırıyorum
1prensesannesi bu hesaptan eşimde de vardı kredi kartı diye biliyorum ben bunu diğer kartlar gibi öyle değil mi ya
Kumar oynayan insan parayı kart hesabından oraya aktarıyor. Sen bilmek istiyorssn kime ne zaman nerden gönderdi diye banka hesaplarını kontrol ede bilirsin. Ben hep öyle yaptım öyrendim eyer ki yoksa o zaman başka bir şey var yalan söylüyor
asilbabymom yapicak bişey yok insan biyere kadar sabrediyor
Oluyorumanlasana vala ben araştırdım canım kredi kartiymis ama bundan oynuyorlar oyunu çünkü bu uygulamayı yükledi bundan yukluyormus öyle dedi inşaAllah eşin sadece kredi kartı olarak kullanıyordur
aayhhh tamam canim hesaplarına bı şekilde erişip bakacağım bakalım ne çıkacak
1prensesannesi hiç sanmıyorum
1prensesannesi bir bayan tanıdığım var oda aynı hatayı yaptı eşinden gizli oynuyordu ve baya evini kaybetme noktasındalar kredi kartları desen hepsi patladı. Buda gerçekten alkol gibi sigara gibi bir bağımlılık oluyor ve ne olursa olsun uyanamıyorlar o durumdan. Bir psikolog dan destek alınması şart bence bu tarz durumlarda.
kimkimki Allah korusun yaa vala çok korkuyorum bende hadi ilerler birakmassa diye
1prensesannesi allah yardımcın olsun gerçekten sıkıntılı durum
kimkimki amin canım cümlemizin inşaAllah