• Öneri
  • Ablalarım yaşıtlarım bi bakar mısınız 🙏🏻🙏🏻

Uzun uğraşlar sonucu annemden izin alıp kız arkadaşlarımla 1 haftalik tatile gidiyorum 💃🏻 ben hiç deniz tatiline gitmedim yüzmeyi kursa gittiğim için de az bir şey biliyorum ama valizime ne koymalıyım bilmiyorum kızlara da sormaya çekindim dalga geçerler belki diye düşündüm sizler bana yardımcı olur musunuz neler koymalıyım giyim bakim ürünleri olarak? Fethiye’ye gidiyoruz bu arada çok heyecanlıyım yaa hayatımda ilk kez ailem olmadan bi şey yapacağım Allahım yaşasın 😍

Keşke sana bu konuyla ilgili bol bol tavsiye verebilseydim 😑 ailem bu konuda çok katıydı benim o kadar özgüvensiz yetiştim ki anca evlendikten sonra kendini buldum bu yüzden sana verebileceğim tek tavsiye bol bol eğlen anın tadını çıkar ☺

momandbbabyy bazen böyle ben de evli olsaydım keşke diyorum 25indem sonra aile evinde yaşamak zulüm gerçekten tatile gitmek istiyorum diyorum orospu muamelemesi görüyorum erkeklerle yatıp kalkacakmışım gibi davranıyorlar Allahım çıldırıcam ya

Kryasminee çok zor çok ben o kadar çok bunalmıştımki 19umda evlendim asla pişman değilim şuan 24 yaşındayım 1 yaşında oğlum var iyi ki diyorum

Kryasminee İki tane mayo, iki tane plaj havlusu, pareo( tabi tesettürlüysen ona göre haşema alırsın ), güneş kremi mutlaka al ( denize girmeden ve denizden çıkınca mutlaka sür, gün içinde de sür😂), terlik, şapka, denizden eve dönüp duştan sonra sürmek için bi vücut nemlendiricin olsun, yüz için de al tabi. Bunlar dışında ne giyeceksen götür yanında, kıyafetlerini kombinleyip valize koyarsan işin kolay olur. Aklına takılan bi şey varsa sorabilirsin. Bi de çok açılma denizde, derinlere gitme.
        Tatilinin tadını çıkar, inşallah güzel ve eğlenceli bi tatil olur senin için🫶

Kryasminee
        2 takim mayo
        Sapka
        Terlik
        Gözlük
        Pareo gömlek adi her neyse ben gömlek tarzinda bikini üstüne giyiyorum😅
        2-3 havlu
        Kiyafet zaten götürürsün 😅
        Yüz ve vücut icin günes kremi
        Bronzlastirici yag
        Günesten sonra yüz ve vücut nemlendiricisi
        Dis fircasi
        Dis macunu
        Tarak
        Yüz temizleme jeli

Simdilik aklima gelen bunlar 🤭

Kryasminee deniz çantasında:
        Denize giderken giyebileceğin deniz elbiseleri -pareo- al, denizden çıkınca kurulanma havlun ayrı olsun, havlu peştameller güzel oluyor -peştamel derken bu hamamlarda olan turuncuları kastetmiyorum-, şezlong havlun ayrı olsun, bikini, mayo yedekli olsun muhakkak, pareo kesinlikle al ki tuvalet, bar kısmına gidersen işte yürünecek yerlere pareo ile gidersin ya da fileli elbiseler de çok güzel oluyor. Güneş kremi ya da bronzluk yağı, hasır şapka, ben terlik yerine hasır sandalet kullanıyorum, hasır şapkayla uyumlu oluyor, halhalın da olsunnn, güneş gözlüğü asla unutma.
        Tatil yeri içinde valizinde: efil efil renkli elbiseler, güzel sandaletler, kot kumaş şortlar, tsörtler, çok yol yürümeyeceksin de 1 tane yazlık topuklu ayakkabı -akşam yemeğine çıkarsanız eğer- Akşam muhakkak çarşıya çıkarsınız akşamları elbise çanta yeterli, gündüzleri şort tsört ideal olur.