melaykeeee anladim askim bazen burdada tarahinden önce geliyor ordada belki öyle olur. Bi gidince bakarim artik annemin teline indireyim onada göstereyim🤣🤣🤣

melaykeeee çok ciddi dün kestirdim hemde 😂 saçını toplarken ki ağlaması yüzünden komşular dövüyoruz zannedecekti, kestirmeye giderken diyorki anne hiç toplamican dimi 😂😂

melaykeeee Bende az önce inceliyordum ama kafam karıştı. Kuzenim sipariş vermiş bir gün sonra her siparişi temin edilemiyor veya fiyat bilgisi yanlışlığından iptal edilmiştir uyarısı almış. Benimde sepet dolu ne yapsam diye düşünüyordum😄

Goat ben aldım ama bana öyle bi uyarı gelmedi 😂 şansını dene aşkım

melaykeeee Vala canım ben tesettürlüyüm yurtdışında yaşıyorum ben çok beğeniyorum elbiseleri olsun çocuk kıyafetleri çok kaliteli geliyor bir uygulama daha var shein ben ordan da alırım bak onun çoğu elbisesi naylon gibi gelir ama temuda daha hiç bir üründen pişman olmadım sadece elbise alacak arkadaşlar çocuk veya kendinize elbiseler yıkanınca biraz çekiyor haberiniz olsun

Bubenimoykumm toka telefon kılıfı takı falan baktım 😂 şöyle vaktim olsa detaylı bakacağım ama tam elime telefonu alıyorum birşey oluyor oğlum durmuyor hep yarım kalıyor 😀