melaykeeee saçına toka taktırmayan kızım ağlıyorm 😂 güle güle kullansn prenses
TEMU
melaykeeee anladim askim bazen burdada tarahinden önce geliyor ordada belki öyle olur. Bi gidince bakarim artik annemin teline indireyim onada göstereyim🤣🤣🤣
melaykeeee
Fiyatları da aşırı iyi her kategori öyle 😅
TombulHatun bizimkide meçhul ilk tokaları 😂
melaykeeee küçükken takıyorlar 3 yaştan bildiriyorö saç kavgası yüzünden saçını kestirdim 😂😂
Bubenimoykumm Off evet ya herkes paylaşıyor 🙄
melaykeeee Gördüm ben de fiyatlar çok çok iyi, henüz sipariş vermedim ama vereceğim 😂
meleksen1 ver ver kız indirimler bitmek üzere 😂
TombulHatun şaka mı😂
melaykeeee Herkes keşfetti ya biter tabi 😀
melaykeeee bulucam inslah yaa 🤣 korkuyorlar yurd dışı deyince
melaykeeee çok ciddi dün kestirdim hemde 😂 saçını toplarken ki ağlaması yüzünden komşular dövüyoruz zannedecekti, kestirmeye giderken diyorki anne hiç toplamican dimi 😂😂
TombulHatun ya kıyamam 😂😂
meleksen1 güvenilir mi alışveriş yapan varmı burdan acaba biliyor musun
Bubenimoykumm Alışveriş yapıp memnun kalan var çevremde birkaç kişi canım, ama ben henüz sipariş vermedim ☺️
melaykeeee Bende az önce inceliyordum ama kafam karıştı. Kuzenim sipariş vermiş bir gün sonra her siparişi temin edilemiyor veya fiyat bilgisi yanlışlığından iptal edilmiştir uyarısı almış. Benimde sepet dolu ne yapsam diye düşünüyordum😄
Goat ben aldım ama bana öyle bi uyarı gelmedi 😂 şansını dene aşkım
meleksen1 neler alacaksın 😁
melaykeeee Vala canım ben tesettürlüyüm yurtdışında yaşıyorum ben çok beğeniyorum elbiseleri olsun çocuk kıyafetleri çok kaliteli geliyor bir uygulama daha var shein ben ordan da alırım bak onun çoğu elbisesi naylon gibi gelir ama temuda daha hiç bir üründen pişman olmadım sadece elbise alacak arkadaşlar çocuk veya kendinize elbiseler yıkanınca biraz çekiyor haberiniz olsun
- Düzenlendi
Bubenimoykumm toka telefon kılıfı takı falan baktım 😂 şöyle vaktim olsa detaylı bakacağım ama tam elime telefonu alıyorum birşey oluyor oğlum durmuyor hep yarım kalıyor 😀