ladymomm
Çok pişmanım ladyyy diyecek bella demişti dersin 😅
Diyetlendimm 🧚♀️
ladymomm
Bir kaç sonra gelecek çünkü bol bol depolayacak lady 😜
ladymomm ya sen benim canimsin😍 peridenin bana kattigi en guzel seylerin basinda geliyorsun iyi ki varsin canim benim🩷🩷 evet daha once yaptigim hatalara dusmeyecegim cunku sonu yok. Ustune basarisizligin vermis oldugu o eziklik duygusu var o daha da beter ediyor her seyi🫤 bu sefer ben de gercektne cok motiveyim veee sabah 9 da 3mile leslie yaparak da bunu kanitladimmm😍😍 yaparken cok zorlandim ama o kadar da iyi geldi ki vucuduma 🤭🫠
ladymomm oyyyy ballimmm😚💗
belladonna ben 55 olayım da sonra Lady’sini arasın dursun bulabiliyor mu bakalım 😂 @anonim9
Bu arada bir tane kaçakta bu hanımefendi 🤨
@Aglicaktabikolaymi
belladonna Bari pilavdan başka bir şey yemiş olsun 😂😂 diyetteyken her türlü pilavı yiyor çünkü nankdmdk
- Düzenlendi
newmommy_ ya sen benim canimsin😍 peridenin bana kattigi en guzel seylerin basinda geliyorsun iyi ki varsin canim benim🩷🩷
Yaaa duygulandırma beni ağlarım şuracıkta 🥹🥲 Sende öylesin emin ol buna 🫂💖
newmommy_ Ustune basarisizligin vermis oldugu o eziklik duygusu var o daha da beter ediyor her seyi🫤
Bunca zamandır yaptığın hiçbir şeyi başarısızlık olarak görme. Olaya tamamen deneme-yanılma gözüyle bak. Şöyle düşün, zayıflamak istedin ve zayıfladın ama ulaştığın kiloyu nasıl koruman gerektiğini tam kavrayamadığın için beslenme değişikliği yapınca direkt verdiğin kiloları geri aldın. Yani eski düzene dönünce sana kilo olarak geri döndüğünü deneyerek öğrenmiş oldun.
Şu an için farketmiyor olabilirsin ama hatalar yapa yapa bu işin ehli olacaksın ve o zaman geldiğinde yediğin halde kilo almadığını farkedince şaşıracaksın. Yapman gereken tek şey yediğin zaman ertesi günü “cezalandırma” olarak değil de “dengeleme günü” olarak geçirmek. En önemlisi de canın bir şeyi çok fazla çektiğinde “yememem lazım” diyerek değil de erteleme yöntemini kullanarak “bugün yemesem de olur ama cuma günü yiyebilirim.” Diye beynine onu istediğin her an yiyebileceğini ama şu an yemeyi tercih etmediğinin sinyalini vermek. Böylece yeme atağını da düzene sokmuş olacaksın. O yüzden geri adım attığın hiçbir zaman olaya eziklik olarak bakma.
“Vücudumun ve zihnimin dinlemeye ihtiyacı vardı bende bu süreçte dinlemeye çekildim ama şimdi kaldığım yerden devam ediyorum” aslında tüm mesele yıkıldığımız an ayağa kalkarken şu cümleyi kendimiz için kurabilmek 🧚♀️
newmommy_ sabah 9 da 3mile leslie yaparak da bunu kanitladimmm😍😍 yaparken cok zorlandim ama o kadar da iyi geldi ki vucuduma 🤭🫠
Süpersin aşkım benim 💪🏻💪🏻😍 Bende bunu bekliyordum senden. Lütfen böyle devam et, yorulduğun günler kendini zorlama ve dinlemeye çekil 🥰
perimasali802_ aklım sende vallahi 🫂🥹
ladymomm ahahaha kesin burdan aldi taktikleri tüyolari 🤣
belladonna kendisi pilav cesitlerini arastiyordur kesin @anonim9 🤣
ladymomm
Ahahaha 55 e kaç kaldı ladyy 😅
Bak bakkkk kaçak sayısı artıyor 😅 yaz geldi tabi herkes yiyip içmede 😜
ladymomm
Pilavı biz bıraktıysak herkes bırakır diye düşünüyorum 😅
Moonlight_
Anonim hakkında dedikodu yapmayın please 😅😅
belladonna dedikodu degil ki onuda etiketledim görsün diye🤣
Moonlight_
Sen etiketlemesen ben etiketlerdim 😜
- Düzenlendi
Güne, sirkeli su ve türk kahvesi ile başladım ☕️
Kahvaltı;
4 yemek kaşığı yoğurdun içine 1 çay kaşığı tarçını karıştırdım.
Üzerine 1 tane şeftali ve 3 tane kayısı doğradım.
5 er tane çiğ badem ve fındık ekledim.
Ara öğün;
Karabuğday patlağı ve wasa bulamadığım için bunların yerine 1 adet tam buğday ekmeğini kızartarak kullandım.
Labne yerine 1 dilim süzme peynir koydum, üzerine çörek otu serptim.
1 adet şeftali ve son olarak 4 adet ceviz yerine 5 er tane çiğ badem ve fındık ekledim.
Akşam yemeği;
(Biraz geç saate kaldı dışarıdaydım 🙈)
Bol salata (sosunda sadece limon ve sirke var)
Marine ettiğim tavuk göğsünü airfryer da pişirdim.
1 bardak ayran ve kapanış 🙅🏻♀️
Spor;
30 dakika 210 kalori
Video 2 setten oluşuyor ben sadece 1 setini yaptım.
22 dakika 140 kalori
Toplam 350 cl 💪🏻💃
✅2,5 litre su içildi
✅1 adet soda içildi
✅Kaçamak vs yok 🥹
Ek olarak belirtmek istiyorum, postun başına bıraktığım listeyi aranızda uygulayan varsa eğer
Karpuz yerine başka meyvelerle değişim yapabilirsiniz. 1 adet şeftali/elma gibi ama muz olmayacak. Ya da 3 tane kayısı 15 tane kiraz 10 tane erik gibi. Listede yazan olmak zorunda diye düşünmeyin 🧚♀️
Birde karabuğday patlağı A101 markette satılıyor rahatça bulabilirsiniz ve gerçekten üzerine labne sürünce çok lezzetli aynı zamanda doyurucu oluyor. Eğer benim gibi bulamazsanız,
2 adet Karabuğday patlağı / wasa = 1 dilim ekmeğe eş değer. Onların yerine tam buğday ya da tam tahıllı ekmek tercih edebilirsiniz.
Yine labne yerine 2 dilim dileğiniz bir peynir çeşidi olur.
Bakın bu listeyi ben para verip almadım ama neyi nasıl değiştirmem, neyin neye denk olduğuna hakimim. Önemli olan bunları bilmek ve ölçüyü ona göre ayarlayarak doğru beslenmeyi hayatımıza geçirmek. Bunları özellikle belirtiyorum çünkü sizi önemsiyorum 💖🧚♀️
@newmommy_
@aselinannesi9398
@Aglicaktabikolaymi
@anonim9
@yarentoo
@belladonna
@Moonlight_
@Oluyorumanlasana
@perimasali802_
@Cicikiz
@ESMERBOMBA_
belladonna amaaan iyi ki etiketlemisim ozaman 🙏🏻🤣🤣🤣