Diyetlendimm 🧚♀️
Oluyorumanlasana
Hani göremiyorum ben bir şey 🤨🤨😂
Oluyorumanlasana
Helal aşko sana 😂😂😂
belladonna
Arkadaş regliyim diye yedim bugün zaten detokstayım aç kaldım açççç 😂😂😂
ladymomm aşkım havalar sıcak ya malum her gün bir bardak soğuk içecek içiyorum diyetimi kötü etkiler mi acaba ya soğuk içecek derken kola kastetmiyorum limonata elma suyu vs
ladymomm bir yere gidildiğinde yada birileri geldiğinde dengeler bozuluyor maalesef
Oluyorumanlasana
Ondan bende istiyordum yaaaa keşke haberim olaydı ama ilk çıktığında bu kadar pahalı değildi ne kadar fenalar
aselinannesi9398
9 gün misafir vardı evde ister istemez yemek olarak bozulmasa bile düzen ve saat kayınca gidiyor. Spor da yapamadım birisi varken haliyle. Ekstra misafir varken 2 tane farklı günlerde önemli misafir ağırladım haliyle börekler tatlılar kurabiyeler havada uçuştu evde 😂😂
Oluyorumanlasana
Bitanem şeker girdiği için etkiler tabii ki. Her gün içme bence 🥲 şu stevia tatlandırıcısı var ondan iste kendine soğuk kahve yap onunla şeker yerine onu kullan aynı şeker aroması tadını veriyor
ladymomm
Huuuu benim kahvaltım 🎉😍
@perimasali802_
@newmommy_
@Aglicaktabikolaymi
@anonim9
@abasiyanik
@Oluyorumanlasana
yarentoo miş gibi gözüküyor canim bnde kizima mama veriyorum 😂
perimasali802_ Pooh afiyet şifa olsun. Bende benimkini yediricem ama gelmiyor bir türlü 🙄
yarentoo afiyet olsun 🥰
yarentoo 😂 sıkıntılı biraz
Allah yardımcın olsun
Afiyet olsun size canim 😍
ladymomm neyse artık biran önce toparlan tekrar başlayalım canım 🥰
aselinannesi9398
Ben dünden beri başladım aşkım detoks listesi vardı elimde onu yapıyorum 😍
ladymomm
Regl olunca dünyayı durdurdun da diyeti de durdun mu be ladyy 😅
- Düzenlendi
belladonna
Misafir gelecek edecek diye zaten düzenim bozulacak moduna girdim. Onlar gelmeden 2-3 gün önce abartmadım ama listeye uymadığım için bozdum diyebilirim. Onlar gelince de yeme içme saatleri aşırı kaydı, akşam çayın yanına olur olmadık şeyler yenildi. Evdeki misafirin üstüne misafir gelince tatlılar börekler yapıldı mecburen 😂 eeee o kadar şekerli şeyler yiyince ve reglime denk gelince bende bir tatlı atağı patladı ki ben bile şaşırdım 😅 Evde de yaptığım ve aldığım şeyler tam bitmemişti onlar bitmeden de başlamak istemedim çünkü bozardım biliyorum 😂