belladonna
Misafir gelecek edecek diye zaten düzenim bozulacak moduna girdim. Onlar gelmeden 2-3 gün önce abartmadım ama listeye uymadığım için bozdum diyebilirim. Onlar gelince de yeme içme saatleri aşırı kaydı, akşam çayın yanına olur olmadık şeyler yenildi. Evdeki misafirin üstüne misafir gelince tatlılar börekler yapıldı mecburen 😂 eeee o kadar şekerli şeyler yiyince ve reglime denk gelince bende bir tatlı atağı patladı ki ben bile şaşırdım 😅 Evde de yaptığım ve aldığım şeyler tam bitmemişti onlar bitmeden de başlamak istemedim çünkü bozardım biliyorum 😂

ladymomm ooo mqsallah benim de canım çekti bak. ,😍 afiyet olsunnn. Akşama ne var fikir olsun bana da 🙈

ladymomm çok özür dileyerek söylüyorum kusma ve ishal 🫢🫢🫢 mahvetti bizi yeni toparlaniyoruz ama oğlumda hala biraz vaar diş de geliyor 💆

ladymomm
        Seni o kadar iyi anlıyorum ki lady 😅
        Benimde misafir gelince Ya da ben ailelerin yanına gidince midem xxxxL oluyor ahahahaha

anonim9
          Geçmiş olsun canım benim ❤️ Bir an önce normal düzene dönersiniz inşallah 🥹

belladonna
          Yaaa aslında diyet zor değil ortam zorluyor 😂
          2 gün arınma (detoks) listesi yaptım 60,30 çıkıyordum regliydim. Bu sabah tartı günüydü ve sonuç 58,55 🤩
          1,75 ödem mödem ne varsa gitmiş 😂 çok şükür ödüm kopuyordu 58 göremem diye

ladymomm kesinlikle ortam zorluyo . Yarın misafirim var börek yapcam . E ben börek yemiyim mi ? Yerim 😂😅 sonra akşama doğum gününe davetliyiz pasta yemiyim mi ? Onu da yerim 😂 off lady mommy offff