ladymomm çok özür dileyerek söylüyorum kusma ve ishal 🫢🫢🫢 mahvetti bizi yeni toparlaniyoruz ama oğlumda hala biraz vaar diş de geliyor 💆

ladymomm
    Seni o kadar iyi anlıyorum ki lady 😅
    Benimde misafir gelince Ya da ben ailelerin yanına gidince midem xxxxL oluyor ahahahaha

anonim9
      Geçmiş olsun canım benim ❤️ Bir an önce normal düzene dönersiniz inşallah 🥹

belladonna
      Yaaa aslında diyet zor değil ortam zorluyor 😂
      2 gün arınma (detoks) listesi yaptım 60,30 çıkıyordum regliydim. Bu sabah tartı günüydü ve sonuç 58,55 🤩
      1,75 ödem mödem ne varsa gitmiş 😂 çok şükür ödüm kopuyordu 58 göremem diye

ladymomm kesinlikle ortam zorluyo . Yarın misafirim var börek yapcam . E ben börek yemiyim mi ? Yerim 😂😅 sonra akşama doğum gününe davetliyiz pasta yemiyim mi ? Onu da yerim 😂 off lady mommy offff

belladonna
          Dur aşkım ben sana atayım hemen (uygulamayacağını bile bile 😜)
          5 öğün var ben hepsini yaptım yoksa aç kalırdım dnjfjdlk

belladonna

Ben sebze yerine semizotu salatalık yoğurtladım aşkım onun dışında ananas bulamadım diye sabah muz akşam da nektari tükettim ve sonuç gitsin ödemler 😂😂

ladymomm ohoooo evet bi süredir yapıyorum kendi çapımda bişeyler 😅 senin kadar sıkı olmasa da dikkat ediyorum ya 🙃

lanjalee
                Bende sıkı yapmıyorum bu ara 😂😂 ama başlayınca da bir 3 hafta rahat bozmadan gidiyor. Regl yakalaşınca sıkıntı çıkıyor sjjdjdks

ladymomm dimi ya 🙈 tatlı isteğini bastırmak çok zor benim için ama bu aralar iyi gidiyorum bakalım yarın bişeyler olabilir 😂😅