Moonlight_
Sen etiketlemesen ben etiketlerdim 😜
Diyetlendimm 🧚♀️
- Düzenlendi
Güne, sirkeli su ve türk kahvesi ile başladım ☕️
Kahvaltı;
4 yemek kaşığı yoğurdun içine 1 çay kaşığı tarçını karıştırdım.
Üzerine 1 tane şeftali ve 3 tane kayısı doğradım.
5 er tane çiğ badem ve fındık ekledim.
Ara öğün;
Karabuğday patlağı ve wasa bulamadığım için bunların yerine 1 adet tam buğday ekmeğini kızartarak kullandım.
Labne yerine 1 dilim süzme peynir koydum, üzerine çörek otu serptim.
1 adet şeftali ve son olarak 4 adet ceviz yerine 5 er tane çiğ badem ve fındık ekledim.
Akşam yemeği;
(Biraz geç saate kaldı dışarıdaydım 🙈)
Bol salata (sosunda sadece limon ve sirke var)
Marine ettiğim tavuk göğsünü airfryer da pişirdim.
1 bardak ayran ve kapanış 🙅🏻♀️
Spor;
30 dakika 210 kalori
Video 2 setten oluşuyor ben sadece 1 setini yaptım.
22 dakika 140 kalori
Toplam 350 cl 💪🏻💃
✅2,5 litre su içildi
✅1 adet soda içildi
✅Kaçamak vs yok 🥹
Ek olarak belirtmek istiyorum, postun başına bıraktığım listeyi aranızda uygulayan varsa eğer
Karpuz yerine başka meyvelerle değişim yapabilirsiniz. 1 adet şeftali/elma gibi ama muz olmayacak. Ya da 3 tane kayısı 15 tane kiraz 10 tane erik gibi. Listede yazan olmak zorunda diye düşünmeyin 🧚♀️
Birde karabuğday patlağı A101 markette satılıyor rahatça bulabilirsiniz ve gerçekten üzerine labne sürünce çok lezzetli aynı zamanda doyurucu oluyor. Eğer benim gibi bulamazsanız,
2 adet Karabuğday patlağı / wasa = 1 dilim ekmeğe eş değer. Onların yerine tam buğday ya da tam tahıllı ekmek tercih edebilirsiniz.
Yine labne yerine 2 dilim dileğiniz bir peynir çeşidi olur.
Bakın bu listeyi ben para verip almadım ama neyi nasıl değiştirmem, neyin neye denk olduğuna hakimim. Önemli olan bunları bilmek ve ölçüyü ona göre ayarlayarak doğru beslenmeyi hayatımıza geçirmek. Bunları özellikle belirtiyorum çünkü sizi önemsiyorum 💖🧚♀️
@newmommy_
@aselinannesi9398
@Aglicaktabikolaymi
@anonim9
@yarentoo
@belladonna
@Moonlight_
@Oluyorumanlasana
@perimasali802_
@Cicikiz
@ESMERBOMBA_
belladonna amaaan iyi ki etiketlemisim ozaman 🙏🏻🤣🤣🤣
ladymomm kahvalti ve ara ögünündeki seyleri yiyememek 🥲
Aksam yemegi tam benlik cok seviyorum her gün olsa yerim 🤤😍❤️
Moonlight_ hep benim postlarımla zayıfladı 🤣🤣🤣
belladonna 55 e 5 kilo kaldı ama görür müyüm bilmiyorum kendimi 59 altında görmedim hiç 57 yi görsem bayram edeceğim 💃💃🙈
Yazın sıcağından insan yemek yiyemez aslında ama bunlar nereye gitti de tıkınıyor acaba 🤣🤣🤣
belladonna seeeenn ve pilavı bırakmak 😱 Ne ara oldu kız bu 😂
- Düzenlendi
belladonna masum ayaklarına yatan Bella 🤣🤣
meleksen1 arkadaşım sınav mısınız her gün biriniz geliyorsunuz 😂😂😂 kıskanmayın kilolarımızı gidin kendinize kilo alma postu açın aaaaaaa yetoo 😱😂😂
belladonna bak bak ispikçi 🤨🤣🤣
Moonlight_ ucuz yırttın 🤣🤣
Moonlight_ aşkım şeftaliye de mi alerjin var 🥲
ladymomm ohh miss senin 4 öğün bnm 1 öğün 😂 bir yiyorum tam yiyorm aşkım kahvaltı yok ara öğün yok akşam var bir hepsine bedel
ladymomm Ben yiyerek almayı başarıyorum artık o yüzden gerek kalmadı bana 💃💃darısı diğer yarışmacı arkadaşlara 🤣
ladymomm gizli takipci herhalde 🤣ay someeeer burdaysan bi ses ver bee🤣
ladymomm valla sorma verilmis sadakam varmis😂😂
ladymomm evet malesefff nasilda severim sulu sulu ohhh ama mahrum kaliyorum 😭