ladymomm yaaa buram buram emek kokuyor be emekk🤩🤩 masallah sana cok guzel bir gun gecirmissin canim benim🥳 listeleri kaydettim muhakkak yapacagim🫡 genel vucut egzersizlerine baslamak, o kas agrilari yanmalar beni cok korkutuyor🥵🥵 ama ben de baslayacagim. Yine senin serine baslarim bu 21 gun challenge gercekten cok iyi👌🏼🫶🏻
Diyetlendimm 🧚♀️
- Düzenlendi
ladymomm
Lady beslenmeyi bu şekilde yapsak ama bu egzersizleri yapmasak sonuç senin gibi olur mu 😅
Bu videoları da koyman harika oluyor Ya
ladymomm
Aşkım az kalmış işte. O kadar kilo verdin, vücudun şekillendi seni görenler zaten 50lerde zannediyordur 😅
Ailelerin yanına gidildiyse yağlı yağlı yemekler havada uçuşur mis gibi de yenir lady 😅
ladymomm
Bayram dönüşü oldu 😅
Kızım ve eşim dün istediler yaptım ama ben yemedim. Yaz aylarında bana karpuz olsun yeter 😅
Ben baya uzun zamandır yemiyorum Ya en son bayramdan önce yemiştim hala istikrarlıyım bu konuda ama sıcakların etkisi büyük 😅
ladymomm
Aşk olsun 😜 adaleti sağlamam lazım hshsshshsh
ladymomm önüme fırsat gelmiş kaçırır mıyım hiç 😅
Moonlight_
Aferin moon 😜😜
Gözüm üzerinde ahajajaja
belladonna sende mi bellaaaa🤣
Kendimi artik burda biri bizi gözetliyordaki gibi hissediyorum😂
Moonlight_
Aşkım yok şaka yapıyorum ben 😅 eğleniyoruz, güzel sohbet ediyoruz öyle düşünme lütfen 😊
belladonna bedenim buralarda ama ruhum nerede bilmiyorum bellaaaa 😂
ladymomm @belladonna kız giybetim yapılmış arkamdan konuşulmuş aboooooo 😂😂😂😂😂😂😂 lady hep senin yüzünden bi ara bıraktın bizi şimdi de ben donemiyorum 😂😂😂😂
Onceden perideden çıkmazdim şimdi giremiyorum bile neler oluyo neleeerrr bilemiyorum 🥴🥴🥴😂😂
Moonlight_ sjsjdjdjdjdjd pilavim kadwr taş dussun başınıza kız tövbe tövbe 😂😂😂😂
belladonna yok askim bende takildim zaten 😂 o samimiyeti hissediyorum asla yanlis anlamam 😘❤️
anonim9 hahaahah😂😂 yedinmi pilavlariii 😜 bide ketcapla denedinmi cok güzel oluyor 🤣
anonim9
Aşkım sen nerelerdesin gel postumuza sahip çık olmuyor böyle 😅
anonim9
Ben senin hakkında konuşulmasına izin vermedim anonim herkese 🔫 mı gösterdim 😅
Lady herkesi yaktı da farkında değil😜
Moonlight_
Aman moon bak sonra ben seni biliyorum diyip gördüğün yerde görmemezlikten gelme de 😅
Moonlight_ yemeğin yanında ketcapla güzel olmuyor ama tek başına yendiği zaman ketcapla güzel 🤪🤪🤪🤪🤪😂😂
belladonna gelcem çok az kaldiiii 😂😂