ladymomm yaaa buram buram emek kokuyor be emekk🤩🤩 masallah sana cok guzel bir gun gecirmissin canim benim🥳 listeleri kaydettim muhakkak yapacagim🫡 genel vucut egzersizlerine baslamak, o kas agrilari yanmalar beni cok korkutuyor🥵🥵 ama ben de baslayacagim. Yine senin serine baslarim bu 21 gun challenge gercekten cok iyi👌🏼🫶🏻

ladymomm
    Lady beslenmeyi bu şekilde yapsak ama bu egzersizleri yapmasak sonuç senin gibi olur mu 😅
    Bu videoları da koyman harika oluyor Ya

ladymomm
      Aşkım az kalmış işte. O kadar kilo verdin, vücudun şekillendi seni görenler zaten 50lerde zannediyordur 😅
      Ailelerin yanına gidildiyse yağlı yağlı yemekler havada uçuşur mis gibi de yenir lady 😅

ladymomm
        Bayram dönüşü oldu 😅
        Kızım ve eşim dün istediler yaptım ama ben yemedim. Yaz aylarında bana karpuz olsun yeter 😅
        Ben baya uzun zamandır yemiyorum Ya en son bayramdan önce yemiştim hala istikrarlıyım bu konuda ama sıcakların etkisi büyük 😅

ladymomm @belladonna kız giybetim yapılmış arkamdan konuşulmuş aboooooo 😂😂😂😂😂😂😂 lady hep senin yüzünden bi ara bıraktın bizi şimdi de ben donemiyorum 😂😂😂😂
          Onceden perideden çıkmazdim şimdi giremiyorum bile neler oluyo neleeerrr bilemiyorum 🥴🥴🥴😂😂

anonim9
            Ben senin hakkında konuşulmasına izin vermedim anonim herkese 🔫 mı gösterdim 😅
            Lady herkesi yaktı da farkında değil😜

Moonlight_ yemeğin yanında ketcapla güzel olmuyor ama tek başına yendiği zaman ketcapla güzel 🤪🤪🤪🤪🤪😂😂