ladymomm
Aşkım moral kaynağı olan sensin sen tabi yanmazsın 😅
Herkes senden ilham alıyordu sen bir anda terk ettin bizi 😜

belladonna bilerek giymiyorum kız bol giymeyi seviyorum sadece 😂😂 ben öyle üstüme yapışan şeylerde rahat edemiyorum sanki boğuluyor gibi hissediyorum 🥲
    Bana dua et 😂
    De ki, “Allah’ım biz kilo vermeye aciziz, biz veremiyoruz bari Lady kulun versin” 🤣🤣

belladonna 😅
    Yazın kilo alınır, kışın yenir, baharın zayıflama psikolojisine girilir lady 😅

Yalnız bu da hiç şaşmıyor 😂😂😂

belladonna bizde mutlaka et tavuk balık oluyor ama ya sebzeli yapıyorum ya da sote tarzı 😂 eşim hatta 3 öğün protein, 2 öğün pilav tüketmek zorunda. Şu mutfakta kurabiye pasta kek pişirmeyi nasıl özledim 🥲🥲🥲

belladonna son haftalarda modum yoktu ya hem sıcak hem regl oluşum modumu fazlasıyla etkiledi. Bayram temizliği ve son dakika misafir geleceğinin haberini almam da panik haline soktu. Yavaş yavaş temizlik yaparım diye düşünürken 4-5 günde yapacağım işleri 2 günde bitirmeye çalıştım. 2 günümü de misafirlere ayırdım. İlk günü hazırlıkla ikinci günü onları ağırlamakla geçti. Bayrama son bir gün kalmıştı o zamanda valiz hazırlamakla, ütüyle, çamaşırla geçmişti. Yani ben hiçbir türlü dinlenmeye fırsat bulamadan İstanbul’a kurban kesmeye gittim. 1. Günün akşamı eve döndüm etleri dolaba yerleştirdim sonra valiz boşalt, yıka. Çıkanları katla, ütüle derken mahvoldum. İkinci günü tatile gittim ama orada da internet çekmiyordu. 4 günün ardından eve geldim yine valiz boşalt, yeni valiz hazırla ve İstanbul’a git. Orada da 2 gün kaldım. O 2 gün içinde istesem girerdim ama bilerek girmedim. Bensiz ne yapacaklarını merak ettim. Dedim dur bakalım tek başlarına da devam edebilmeyi başaracaklar mı çünkü hayatlarının her alanında ben olmayacağım tek başına da ilerlemeyi öğrenmeleri lazım. Öyle işte yoksa bilerek girmemezlik yapmadım kesinlikle 🙈 Bu arada orada kaldığım 2 günde annemin evinde temizlik vardı onlara yardım ettim. Yani ben yine iyi toparlayıp buraya tekrardan gelip post açmışım kız 😂😂😂

ladymomm
          Ama öyle söyledin gibi anladım laydcim 🙈sonuçta o da bir spor çocuğun peşinde koş koş yakıyoruzdur herhalde bir şeyler 😅

ladymomm
            Aşkım senin değil ki bizim duaya ihtiyacımız var 😅 bize hatim falan inmesi lazım kilo vermemiz için sjsjsjsj
            Nokta atışı yaptım 😜

ladymomm
              Onları maalesef pişiriyorum 😅
              Bizde de oluyor ama ızgara tarzında oluyor. Yazın bizim mutfak çok keyifli oluyor Ya tek çeşit mis mis 😅 senin eşin spora gidiyor Ya ondan benim eşim sağolsun başıma icat çıkarmıyor ahahaha

ladymomm
                Offff ben okurken yoruldum ladyyy bu neeee 😅
                Baktın çocukların sen yokken ayakta durabilecek mi gizli gizli izledin ha 😅
                Çok iyi yapmışsın ahahahah sonuç yine hüsrraaaan her daim 😜
                Sen harbiden iyi post açmışsın ha 😅

ladymomm Öyleydim, şuan yiyemiyorum da alamıyorum yediğimi de yakıyorum zaten iki gram anca yiyorum 😂 oğlum hiç fırsat vermiyor sağolsun 😀