belladonna son haftalarda modum yoktu ya hem sıcak hem regl oluşum modumu fazlasıyla etkiledi. Bayram temizliği ve son dakika misafir geleceğinin haberini almam da panik haline soktu. Yavaş yavaş temizlik yaparım diye düşünürken 4-5 günde yapacağım işleri 2 günde bitirmeye çalıştım. 2 günümü de misafirlere ayırdım. İlk günü hazırlıkla ikinci günü onları ağırlamakla geçti. Bayrama son bir gün kalmıştı o zamanda valiz hazırlamakla, ütüyle, çamaşırla geçmişti. Yani ben hiçbir türlü dinlenmeye fırsat bulamadan İstanbul’a kurban kesmeye gittim. 1. Günün akşamı eve döndüm etleri dolaba yerleştirdim sonra valiz boşalt, yıka. Çıkanları katla, ütüle derken mahvoldum. İkinci günü tatile gittim ama orada da internet çekmiyordu. 4 günün ardından eve geldim yine valiz boşalt, yeni valiz hazırla ve İstanbul’a git. Orada da 2 gün kaldım. O 2 gün içinde istesem girerdim ama bilerek girmedim. Bensiz ne yapacaklarını merak ettim. Dedim dur bakalım tek başlarına da devam edebilmeyi başaracaklar mı çünkü hayatlarının her alanında ben olmayacağım tek başına da ilerlemeyi öğrenmeleri lazım. Öyle işte yoksa bilerek girmemezlik yapmadım kesinlikle 🙈 Bu arada orada kaldığım 2 günde annemin evinde temizlik vardı onlara yardım ettim. Yani ben yine iyi toparlayıp buraya tekrardan gelip post açmışım kız 😂😂😂