ladymomm
Ama öyle söyledin gibi anladım laydcim 🙈sonuçta o da bir spor çocuğun peşinde koş koş yakıyoruzdur herhalde bir şeyler 😅

ladymomm
    Aşkım senin değil ki bizim duaya ihtiyacımız var 😅 bize hatim falan inmesi lazım kilo vermemiz için sjsjsjsj
    Nokta atışı yaptım 😜

ladymomm
      Onları maalesef pişiriyorum 😅
      Bizde de oluyor ama ızgara tarzında oluyor. Yazın bizim mutfak çok keyifli oluyor Ya tek çeşit mis mis 😅 senin eşin spora gidiyor Ya ondan benim eşim sağolsun başıma icat çıkarmıyor ahahaha

ladymomm
        Offff ben okurken yoruldum ladyyy bu neeee 😅
        Baktın çocukların sen yokken ayakta durabilecek mi gizli gizli izledin ha 😅
        Çok iyi yapmışsın ahahahah sonuç yine hüsrraaaan her daim 😜
        Sen harbiden iyi post açmışsın ha 😅

ladymomm Öyleydim, şuan yiyemiyorum da alamıyorum yediğimi de yakıyorum zaten iki gram anca yiyorum 😂 oğlum hiç fırsat vermiyor sağolsun 😀

ladymomm çok iyi geldi bacım guzelliğimi unutmuştum artık 2 yaş çocukla üzerimi değistiremiyorum artık. Ev işi yapmasam olmuyor yapsam ben kalıyorum en son baya kriz geçirdim de kocam aldı çıktı dışarı

ladymomm yaa benide unutmazmiss baliimm😍❤️ ama neden tesekkür anlamadim caktirma😂

anonim9
              Sen yokken de vurulmaya başladın be anonim 😅 kim unutur senin pilavlarını ahahah