ladymomm dogru bizim sucumuz ne burda ahahahah🤣
Diyetlendimm 🧚♀️
ladymomm y çok teşekkür ederim, bunu biek rahatlattı, ben sinir hastası olucam az kaldı yüzümün halini görsen kedi mi tırmaladı seni dersin ama yok oğlum beni aşırı gırnaklıyor her tarafım yara bere içinde, o da evin içinde sıkılıyor anlıyorum ama dışarıda da durmuyor lady bebek arabasinda hiç durmuyor 🥺 koca çocuk 16 kilo kucaklayamıyorum hemen yere oturuyor caddenin ortasında. Eşim sağolsun çok yardımcı olmaz ama yine de elinden geleni yapıyor. Bu zaman çabuk geçsin inan ki doktora götürmeyi düşünüyorum yemesi ayrı dert meme emiyor herşeyi atıyor kırıyor beni cimciriyor çiziyor. 😔😔
ladymomm evwt arada yapıyorum yaa
anonim9
Kız ben seni direk pilavsız söyledim Ya 😅
ladymomm
Aşkım bence sen biraz abartıyorsun 😅 sen eminim taş gibisindir
ladymomm
Ahahahahaha benim kız da öyle. Sabah sabah bile versem yer pilavı 😅
Bizde herkes aynı şeyi yiyor o kadar uğraşamam benim de bir canım var 😜😜😜
ladymomm
Lafın gelişi canım o 😅
Seni aldım satmam mesela ahahaha
ladymomm
Yapıyoruz nasıl yapmıyoruz 😅
Su içiyoruz, hareket yapıyoruz, yediklerimize dikkat de ediyoruz 😅
ladymomm
Ama öyle ay o ne 🤯 İyi ki girmemişsin seni takip edenler vardı sana kızarlardı 😅
Bayram tatil derken herkes saldı haliyle bence burada sıcak havanın etkisi de var insanlarda enerji kalmadı😅
ladymomm
Lady sen şekersiz beslenmeyi bir ara yine yapmıştın değil mi Ya da yanlış mı hatırlıyorum 🙈
Sunumların 😜
belladonna bilemiyorum artiiiiiikkkk 🤪🤪🤪😂😂😂
@belladonna @ladymomm kızlar eşimden haber geldi diyete basliyomusuuuuzzz 🥵🥵💆💆😂😂😂
Oluyorumanlasana bu sarılma iyi yerlere gitmiyor aşkım 😂😂😂
aselinannesi9398 ah ahhhh hiç bitmiyor o değişik huyları 🥲 kaş yaşında ki kızın
- Düzenlendi
aselinannesi9398 ben oğlum küçükken sporumu o uyuduktan sonra yapıyordum eğer uyku düzeni varsa ve spor yapmak istiyorsan akşam yapmayı deneyebilirsin 🧚♀️ yeme içmeni de iki günlük hazırlasan pratik şeyler seçsen rahat olursun. Sanki biraz da içinde kızını bahane ettiğin için yapamazsın gibi geliyor. Ben tezgahta öğün hazırlamaya çalışırken oğlum paçama yapışır, ağlar, pijamamı çekşitirir, yerlerde tepinirdi. Ağlaması da cabasıydı ve yazarken kötü oldum ayhhh çok şükür geçti o günler 🥲🫠
ladymomm senle kötü yerlere de giderm ben aşkım 🥹 ayy benim herkese sarkmam şaka mı 😂 peride züppesi olcak lakabm 😂😂