newmommy_ Ay ay çok güzel duruyor çorba afiyet olsun benim yarın temizlik var cuma kayınvalide geliyor ondan buraya giremedim. Tabi diyete devam misafirler gitsin tam teşkilat yone aktif olurum 😍🎉🥰

ladymomm iştahım açıldı gece gece bunu görünce 😁😂😂 çok güzel lady sayende aşırı motive oluyorum🎉💝💖

ladymomm y çok teşekkür ederim, bunu biek rahatlattı, ben sinir hastası olucam az kaldı yüzümün halini görsen kedi mi tırmaladı seni dersin ama yok oğlum beni aşırı gırnaklıyor her tarafım yara bere içinde, o da evin içinde sıkılıyor anlıyorum ama dışarıda da durmuyor lady bebek arabasinda hiç durmuyor 🥺 koca çocuk 16 kilo kucaklayamıyorum hemen yere oturuyor caddenin ortasında. Eşim sağolsun çok yardımcı olmaz ama yine de elinden geleni yapıyor. Bu zaman çabuk geçsin inan ki doktora götürmeyi düşünüyorum yemesi ayrı dert meme emiyor herşeyi atıyor kırıyor beni cimciriyor çiziyor. 😔😔

ladymomm
      Ahahahahaha benim kız da öyle. Sabah sabah bile versem yer pilavı 😅
      Bizde herkes aynı şeyi yiyor o kadar uğraşamam benim de bir canım var 😜😜😜

ladymomm
        Yapıyoruz nasıl yapmıyoruz 😅
        Su içiyoruz, hareket yapıyoruz, yediklerimize dikkat de ediyoruz 😅

ladymomm
          Ama öyle ay o ne 🤯 İyi ki girmemişsin seni takip edenler vardı sana kızarlardı 😅
          Bayram tatil derken herkes saldı haliyle bence burada sıcak havanın etkisi de var insanlarda enerji kalmadı😅

ladymomm
            Lady sen şekersiz beslenmeyi bir ara yine yapmıştın değil mi Ya da yanlış mı hatırlıyorum 🙈
            Sunumların 😜

Cicikiz ohhhhhh benim bile canım çekti yayın tavayı 😍😍🙈

aselinannesi9398 ben oğlum küçükken sporumu o uyuduktan sonra yapıyordum eğer uyku düzeni varsa ve spor yapmak istiyorsan akşam yapmayı deneyebilirsin 🧚‍♀️ yeme içmeni de iki günlük hazırlasan pratik şeyler seçsen rahat olursun. Sanki biraz da içinde kızını bahane ettiğin için yapamazsın gibi geliyor. Ben tezgahta öğün hazırlamaya çalışırken oğlum paçama yapışır, ağlar, pijamamı çekşitirir, yerlerde tepinirdi. Ağlaması da cabasıydı ve yazarken kötü oldum ayhhh çok şükür geçti o günler 🥲🫠

newmommy_ erkencisin aşkımmmm 😍 bak yine biz aktif olduğun anlarda denk gelemiyoruz delirmelik 🥲

ladymomm senle kötü yerlere de giderm ben aşkım 🥹 ayy benim herkese sarkmam şaka mı 😂 peride züppesi olcak lakabm 😂😂