anonim9
Ahahahahahahaha anonimmmm muşuzzzz senin haberin yok mu 😅
Eşin çok doğru bir karar almış düşün şimdi yediğim hurmaları 😅

belladonna kız bak zar zor gircem diyete bunaltmayin beni 😂😂😂😂😂 bugünde menumde pilavdan hallice bı yemek vardı ama yapacam mecbur 😂😂

anonim9
      Diyetten diyetten 😅
      Şimdiden nasıl olacağı belli sanki ama

yarentoo bazı çocukların mizacı, fıtratı farklıdır aşkım. Kimisi sakin uysal olur kimisi de hırçın ve inatçı. Doğduğundan beri böyle mi bilmem ama eğer doğduğundan beri bu saydığın şeylerin hepsi varsa eğer 2 yaştan sonra daha da artıyor normal olarak. Birde tam konuşarak kendini ifade edemiyorsa bu onda da sinir, öfke yapar. Kendini anlatamadığı için hırçınlaşır. Sen tv vs izletiyor musun? Ekranda çocukları aşırı hırçın ve aksi yapıyor. Ben oğluma 2 yaşına kadar ekran vermedim, çok şükür telefon nedir onu bile bilmez. Yaşı artık büyük olduğu için arada tv açıyorum bazen dalıp gittiğimde saati uzuyor. O gün mesela sakin çocuk gidiyor yerine ne yapacağını bilmeyen kuduruk bir şey geliyor.

ESMERBOMBA_ o zaman bildiğin gibi devam et. Kaçamak yaptığın şeylerin içeriği ne oluyor genelde ona da dikkat et canım benim. Belki o yüzden de verememiş olabilirsin ya da vücudun yavaşlamıştır. Her hafta yüksek rakamlar çıkmaz zaten arada kendini dinlenmeye alır, toparlanmaya çalışır

belladonna yani 168 boyla 59 kilo iken ne kadar tombul durabilirim değil mi 🤣🤣 boyum çok uzun değil ama normal ya da normalin altında değilim şükür. 160-165 olsam ne olurdu acaba halim 🙊🙊

ladymomm
            Lady taş gibisin işte Ya daha ne istiyorsun sen Alla Allah 😅 gayette iyisin işte 😅

belladonna elimdeki listeye göre ilerlediğim için şu an eşime ayak uyduramıyorum o yüzden oğluma yapmasam bile eğer listede sebze varsa mutlaka o gün 2 öğün yemek çıkıyor 🥲 et olduğu listeler de rahatım tabii ki 🙈 her gün böyle olsa zaten bu sıcakta, ocak başında kafayı yerim herhalde 🫠😂

belladonna
                Ooo vallahi girseydim birde yine hemen giremeyecektim iyice kızacaklardı aman aman ben kendimi ateşe atar mıyım 🤪😂
                ayy sorma ya şu sıcak hava varya Allah affetsin ama nefret ediyorum. Ben bahar insanıyım ya cidden hatta kışa da razıyım ama şu sıcaklar çekilecek çile dert değil 😂😂

belladonna Evet o zaman 35 gün yapmıştım biraz abarttım onu 😅 bu sefer 21 günde bitireceğim 🙈 cildimi aşırı güzelleştiriyor sırf bu yüzden yapıyorum 😅

anonim9 Eşin devreye girmese senin hiç diyete başlamaya niyetin yoktu iyi olmuş ahhahaa
                    Allah razı olsun enişteeeeeeğğmmmm 😂😂😂