ladymomm burasi iyi ya numara vermek icin guvenmek gerekiyor sonradan olabilir belki o da artik burdan cok tanidigimiz kisilerle

ladymomm
    Bence tombul bana göre öyle ben öyle düşünüyorum ben öyle hissediyorum ben öyle ben böyle ladyyy 😅

ladymomm
      Şimdi deniz, köy havası, tatil varken insanlar diyeti nasıl yapsın ladyy 😅
      Çoğu kişiyi diğer postlarda bile görmüyorum ben 😅

Gzmkk tamam o zaman süper 🤩 Bizim bugün tartı günümüzdü istersen tartıl ve haftaya pazar günü sonuçları değerlendir

newmommy_
        Amin güzelim benim amin amin 🤲🏻
        Zor vallahi çocuklara laf anlatmak, onları o halde görmek, çocuğuna karşı çaresiz hissetmek 🥺
        Yatacak kadar ne gördüler ki aşkım

newmommy_
          Instagramdan kampa katılınca numara veriyorum rahatlıkla. Hatta o gruplardan şu an iyi anlaştıklarımızla ayrı bir grup bile açtık ama buradakilere karşı bende pat diye numara verme girişiminde bulunamam. Sonrasında niyeti ne olur bilemem yani, bu devirde güvenmek zor 🫠

Kızlar ben yazamadım bir türlü, elime telefonu alıyorum yazamadan çıkıyorum. Son iki günüm yoğun geçiyor 🥲😅

Başlangıç 59,80
            Güncel 58,25
            Giden 1,55 🥳🥳

Paylaştığım diyet listesiye uyarak, 6 günde ulaştım bu rakama 🥹 Beni tatmin etti çünkü uzun zamandır 59 kilonun altını göremiyordum 💃💐

@newmommy_
            @belladonna
            @perimasali802_
            @Moonlight_
            @Oluyorumanlasana
            @aselinannesi9398
            @Aglicaktabikolaymi
            @anonim9
            @yarentoo
            @Cicikiz
            @ESMERBOMBA_
            @Gzmkk

Yeni haftaya bu post altından devam edelim. 🥳💐

belladonna
              aaaa hiç farketmedim aşkım 🥲
              Bana göre kolay geçiyor. Şekersiz alternatifler tüketiyorum, bence yapılmayacak kadar zor değil.
              Tatlı isteğimi hurma ve züber fıstık ezmesi aşırı bastırıyor ya da züber tarzı barlar 🤩
              Bim’de şekersiz çikolata bile aynı şekerli çikolata gibi hiçbir farkı yok 🥳
              Eeee bunlar olunca daha ne olsun aşkım, biraz da tatlıdan, toz şekerden uzak duralım ne olmuş 😂
              Ama bu hava da dondurma beni zorluyor 🫠🫠