ladymomm valla yok bu sefer❤️ ben free modumu dün yaptım bugün bu listeye uymaya devamm

ladymomm aminn amin insallah gulum. Tekrar bi test yapicaklar eger biraz duzelme varsa yarin sabah cikabilirsiniz diyorlar. Ya en kotusu de dur yapma etmeden de anlamiyor alismis surekli hareketli olmaya yatakta durdurana kadar canim cikiyor kiz🥴🥵🥵 rabbim hicbir cocugu hastaneye muhtac etmesin of ozellikle de anneleri

ladymomm burasi iyi ya numara vermek icin guvenmek gerekiyor sonradan olabilir belki o da artik burdan cok tanidigimiz kisilerle

ladymomm
        Bence tombul bana göre öyle ben öyle düşünüyorum ben öyle hissediyorum ben öyle ben böyle ladyyy 😅

ladymomm
          Şimdi deniz, köy havası, tatil varken insanlar diyeti nasıl yapsın ladyy 😅
          Çoğu kişiyi diğer postlarda bile görmüyorum ben 😅

Gzmkk tamam o zaman süper 🤩 Bizim bugün tartı günümüzdü istersen tartıl ve haftaya pazar günü sonuçları değerlendir

newmommy_
            Amin güzelim benim amin amin 🤲🏻
            Zor vallahi çocuklara laf anlatmak, onları o halde görmek, çocuğuna karşı çaresiz hissetmek 🥺
            Yatacak kadar ne gördüler ki aşkım

newmommy_
              Instagramdan kampa katılınca numara veriyorum rahatlıkla. Hatta o gruplardan şu an iyi anlaştıklarımızla ayrı bir grup bile açtık ama buradakilere karşı bende pat diye numara verme girişiminde bulunamam. Sonrasında niyeti ne olur bilemem yani, bu devirde güvenmek zor 🫠

Kızlar ben yazamadım bir türlü, elime telefonu alıyorum yazamadan çıkıyorum. Son iki günüm yoğun geçiyor 🥲😅

Başlangıç 59,80
                Güncel 58,25
                Giden 1,55 🥳🥳

Paylaştığım diyet listesiye uyarak, 6 günde ulaştım bu rakama 🥹 Beni tatmin etti çünkü uzun zamandır 59 kilonun altını göremiyordum 💃💐

@newmommy_
                @belladonna
                @perimasali802_
                @Moonlight_
                @Oluyorumanlasana
                @aselinannesi9398
                @Aglicaktabikolaymi
                @anonim9
                @yarentoo
                @Cicikiz
                @ESMERBOMBA_
                @Gzmkk

Yeni haftaya bu post altından devam edelim. 🥳💐

belladonna
                  aaaa hiç farketmedim aşkım 🥲
                  Bana göre kolay geçiyor. Şekersiz alternatifler tüketiyorum, bence yapılmayacak kadar zor değil.
                  Tatlı isteğimi hurma ve züber fıstık ezmesi aşırı bastırıyor ya da züber tarzı barlar 🤩
                  Bim’de şekersiz çikolata bile aynı şekerli çikolata gibi hiçbir farkı yok 🥳
                  Eeee bunlar olunca daha ne olsun aşkım, biraz da tatlıdan, toz şekerden uzak duralım ne olmuş 😂
                  Ama bu hava da dondurma beni zorluyor 🫠🫠