ladymomm yaaa inanamiyoruuuummmm 57 hedefine az kalmışsss. Lady elden gidiyoooo a dostlar 😂😂😂😂 kız maşallah of bu listeye bende bakicam tekrar et balık olayına uyamam ama kısmet 😂😂

ladymomm ingilteredeyim canim💐 orta kulak iltihabi oldu once dusuk doz verdiler hicbir sekilde fayda etmedi sonra dozu yukselttiler ettiler derken ancak ucuncu kutuda toparladi. Dusun yani buranin saglik sistemi cok kotu ve doktorun ilac yazmasi cok zor ama oglusumun durumu o kadar kotuydu ki daha biz demeden antibiyotik yazdilar

ladymomm kilo verimin gayet iyi guzelim belki de oncesinde ara ogun yapmadigin icin vucudun sasirmistir ve bu hafta bu denli iyi kilo vermissindir😍😍 o kadar aydir diyettesin yanlis hatirlamiyorsam rakam olarak en iyi haftandasin yani nerdeyse 2 kg superrrr😍😍 cok iyi dustun ya darisi bana insallah🙏🏻🙏🏻 sen de bana soyle birbirimize yapici elestiriler yapalim ki yolumuza sıkılmadan, kendimizi duzelterek devam edelimmm😍🤭

ladymomm eee askim cok dengeli gidiyorsun olsun o kadar🥹🥹 fizigin suan cok fit duruyordur bence kasin da arttigina gore🤩🤩

newmommy_ askim ben evde yalnız kalamadigim için diyet im en fazla 3 gün sürüyor maalesef 67yim bu aralar ladmom ile başladığımda 72ysim kaldı öyle

anonim9 et balık kısmı çok mühim yalnız kastan kaybetmemek içim pro alman şart 😂😂😂 yağdan gitmeyen kiloyu neyleyim ben 😂😂 sağol aşkım inşallah 57 de görcem bakalım bu sefer ilk kez bu kadar hırslıyım bozulmadan devam edersem ne mutlu bana 🙈

newmommy_ yaaa çok sevindim aşkım sağsalim gidin inşallah ❤️🌺

newmommy_ aaaaaaaa birde gelişmiş ülke dersin 🫢 ben seni Türkiye de sanıyordum yaaa 🙈 bayağı uzakmışız neyse gönüllerimi bir 🌺❤️

newmommy_ ben sana daha ne diyeyim aşkım 😅 azar, fırça ne ararsan var bende 🥲 yakında terlikte fırlatırım 😂😂 bu arada benim vücudun şaşırma sebebi tatilde yememe hiç dikkat etmememeden dolayı

newmommy_ yok yaaaa 🥲 aslında iyi de sıkılaşmak istiyor ve benim bildim bileli yağlı olan bölgelerimden de incelmem lazım. Basen bölgem göze batacak kadar kalın olmasa da üst bölgeme göre kalın, birde kollarım tabii. Sen hiç 59 olup kolları 32 cm olan birisini gördün mü 28 olsa ağlarım o derece mxnckkcöd