ladymomm soğudum ya 🥺 boşver
Diyetlendimm 🧚♀️
ladymomm ingilteredeyim canim💐 orta kulak iltihabi oldu once dusuk doz verdiler hicbir sekilde fayda etmedi sonra dozu yukselttiler ettiler derken ancak ucuncu kutuda toparladi. Dusun yani buranin saglik sistemi cok kotu ve doktorun ilac yazmasi cok zor ama oglusumun durumu o kadar kotuydu ki daha biz demeden antibiyotik yazdilar
ladymomm kilo verimin gayet iyi guzelim belki de oncesinde ara ogun yapmadigin icin vucudun sasirmistir ve bu hafta bu denli iyi kilo vermissindir😍😍 o kadar aydir diyettesin yanlis hatirlamiyorsam rakam olarak en iyi haftandasin yani nerdeyse 2 kg superrrr😍😍 cok iyi dustun ya darisi bana insallah🙏🏻🙏🏻 sen de bana soyle birbirimize yapici elestiriler yapalim ki yolumuza sıkılmadan, kendimizi duzelterek devam edelimmm😍🤭
newmommy_ askim ben evde yalnız kalamadigim için diyet im en fazla 3 gün sürüyor maalesef 67yim bu aralar ladmom ile başladığımda 72ysim kaldı öyle
perimasali802_ boşuna çiçeğim demiyorum yaa aşk kadın 😍🥰
perimasali802_ benden? Demek istedim aşkım neden değil 😂😂😂
newmommy_ yok yaaaa 🥲 aslında iyi de sıkılaşmak istiyor ve benim bildim bileli yağlı olan bölgelerimden de incelmem lazım. Basen bölgem göze batacak kadar kalın olmasa da üst bölgeme göre kalın, birde kollarım tabii. Sen hiç 59 olup kolları 32 cm olan birisini gördün mü 28 olsa ağlarım o derece mxnckkcöd
ladymomm 😂bn öyle anladım 😂 senden asla sikilmammmmm
perimasali802_ hep bugün beni yanlış anladın 😂😂😂