belladonna çok mantıklı 😂😂😂
Diyetlendimm 🧚♀️
belladonna ayy şükürler olsun kırdım bellaammm 😍🥹
Bugün çok saçma beslendim ama inşallah almam 😂😂
- Düzenlendi
newmommy_
Doğru tahmin etmişsin aşkım 😍
Normalde listede ne varsa aynı o şekilde yedim. Hatta kahvaltı ve akşam tabakları bile bana acaba fazla mı diye hissettiriyordu. (Listedeki yazanlar)
Dünkü menü derken eğer ara öğünde hurma yediğim günü diyorsan o zaten listede yoktu. Ben o gün kahvaltıyı yine yanlış hazırlayınca ara ve akşam öğünlerini de kafama göre yaptım.
Eski listemde ara öğünde 3 hurma içine 1 çay kaşığı fıstık ezmesi yazıyordu bende canım çekince 1 tane fazla ekledim 🥲
Ama hurmalı olanı demiyorsan diğerleri tamamen liste de ne yazıyorsa o. Mesela 2 tane karabuğday patlağı yerine, 1 tane tam buğday ekmeği tükettim. (Diyetiysen değişim olarak 1 ekmek dediği için)
Birde farkettin mi bilmiyorum, listeye göz atarsan eğer akşam öğünlerinde hiç karbonhidrata yer vermemiş sadece bir listede, 1 dilim ekmek var ama bende onu tüketmedim 🤭
Birde bu karabuğday/wasa yazdığı ara öğünde, sabah kahvaltısı aşırı hafif. Ne protein var ne de karbonhidrat. Meyve ve yoğurttan ibaret olduğu için ara öğünü bence bilerek öyle yazmış açlık hissini bastırsın diye 😂
Birde bana bu şekilde şeyler sormaktan ya da söylemekten çekinme lütfen. 🙏🏻 Belki göremediğim bir hatamı görmeme vesile olursun 💐 Bu arada gerçekten ana öğünlerim fazla mı sence bak bakalım 🤔 bana nedense fazla gibi geliyor ve listeye göre yapmama rağmen böyle hissediyorum
ladymomm düşüneyim biraz 😂
ladymomm 😂bn herşeyden soğudum aşkım ya
belladonna Bu arada ilk postu 64,40 ile açmıştım. Toplamda 6,15 kg gitmiş 🥹🥹🥹
ladymomm bıraktı galiba
perimasali802_ burayı bırakmamıştır da diyeti bırakmıştır net 😂😂😂 zaten parmaklarım yazmaktan ağrıyor yazamıyorum artık diyordu djdjdkkd
- Düzenlendi
perimasali802_ Şu an samimiyetimizin rahatlığına kapılma bak her istediğinde beni bulamazsın 😂😂😂 şaka şaka tek kalsan bile sana özelden destek veririm ben 😍
perimasali802_ Binden 🥲🥲
ladymomm sen teksin aşkım 💕🫂
ladymomm soğudum ya 🥺 boşver
ladymomm ingilteredeyim canim💐 orta kulak iltihabi oldu once dusuk doz verdiler hicbir sekilde fayda etmedi sonra dozu yukselttiler ettiler derken ancak ucuncu kutuda toparladi. Dusun yani buranin saglik sistemi cok kotu ve doktorun ilac yazmasi cok zor ama oglusumun durumu o kadar kotuydu ki daha biz demeden antibiyotik yazdilar
ladymomm kilo verimin gayet iyi guzelim belki de oncesinde ara ogun yapmadigin icin vucudun sasirmistir ve bu hafta bu denli iyi kilo vermissindir😍😍 o kadar aydir diyettesin yanlis hatirlamiyorsam rakam olarak en iyi haftandasin yani nerdeyse 2 kg superrrr😍😍 cok iyi dustun ya darisi bana insallah🙏🏻🙏🏻 sen de bana soyle birbirimize yapici elestiriler yapalim ki yolumuza sıkılmadan, kendimizi duzelterek devam edelimmm😍🤭