newmommy_ yaaa çok sevindim aşkım sağsalim gidin inşallah ❤️🌺

newmommy_ aaaaaaaa birde gelişmiş ülke dersin 🫢 ben seni Türkiye de sanıyordum yaaa 🙈 bayağı uzakmışız neyse gönüllerimi bir 🌺❤️

newmommy_ ben sana daha ne diyeyim aşkım 😅 azar, fırça ne ararsan var bende 🥲 yakında terlikte fırlatırım 😂😂 bu arada benim vücudun şaşırma sebebi tatilde yememe hiç dikkat etmememeden dolayı

newmommy_ yok yaaaa 🥲 aslında iyi de sıkılaşmak istiyor ve benim bildim bileli yağlı olan bölgelerimden de incelmem lazım. Basen bölgem göze batacak kadar kalın olmasa da üst bölgeme göre kalın, birde kollarım tabii. Sen hiç 59 olup kolları 32 cm olan birisini gördün mü 28 olsa ağlarım o derece mxnckkcöd

Gzmkk sağol canım 🥰 Amin diyelim, kabul olsun 🤲🏻🌺

ladymomm yaaa maşallah sana sen şaka mısı. Ya ben dah 70 görüyorum tartıda misafir geldi biraz düzenim bozuldu gidince daha iyi başlicam kendime s beden taytlar aldım bugün içine girmek için 😍😂😂

ladymomm aa evet fazlaymis kilona gore kiz kola ozel hareketler calisiyor musun suan? Gerci bazi hareketler inceltmek yerine kas yaptigi icin kalinlastiriyormus bilincli bi sekilde yapmak gerek sporu da. Gerci sen hakimsin o konulara bence ekstradan agirlik ver 28 cm cok iyi zaten deli misin😍 benim kollar en son 37 cm di🥺☹️

ladymomm gelismis ama maalesef saglik konusunda sinifta kalmis bi ulke🤦🏻‍♀️ evet kalplerimiz bir 😍😍

ladymomm telegram gibi . Günlük kahvaltı gibi rutinleri paylaşmak için motive olurdu 🤔

ladymomm hiç benlik değil asko ama bakalimmm😂😂😂 inşallah görürsün ama goruncede bırakma burayı okeytoo😂😂

ladymomm baslangıc 68.30 sabah sirkeli sular kahveler içildi…
                    Hastalancam ama o yüzden de fazla çıkmış olabilirim heralde bilemedim 🥹🥹🥹