Gzmkk tamam o zaman süper 🤩 Bizim bugün tartı günümüzdü istersen tartıl ve haftaya pazar günü sonuçları değerlendir

newmommy_
Amin güzelim benim amin amin 🤲🏻
Zor vallahi çocuklara laf anlatmak, onları o halde görmek, çocuğuna karşı çaresiz hissetmek 🥺
Yatacak kadar ne gördüler ki aşkım

newmommy_
    Instagramdan kampa katılınca numara veriyorum rahatlıkla. Hatta o gruplardan şu an iyi anlaştıklarımızla ayrı bir grup bile açtık ama buradakilere karşı bende pat diye numara verme girişiminde bulunamam. Sonrasında niyeti ne olur bilemem yani, bu devirde güvenmek zor 🫠

Kızlar ben yazamadım bir türlü, elime telefonu alıyorum yazamadan çıkıyorum. Son iki günüm yoğun geçiyor 🥲😅

Başlangıç 59,80
      Güncel 58,25
      Giden 1,55 🥳🥳

Paylaştığım diyet listesiye uyarak, 6 günde ulaştım bu rakama 🥹 Beni tatmin etti çünkü uzun zamandır 59 kilonun altını göremiyordum 💃💐

@newmommy_
      @belladonna
      @perimasali802_
      @Moonlight_
      @Oluyorumanlasana
      @aselinannesi9398
      @Aglicaktabikolaymi
      @anonim9
      @yarentoo
      @Cicikiz
      @ESMERBOMBA_
      @Gzmkk

Yeni haftaya bu post altından devam edelim. 🥳💐

belladonna
        aaaa hiç farketmedim aşkım 🥲
        Bana göre kolay geçiyor. Şekersiz alternatifler tüketiyorum, bence yapılmayacak kadar zor değil.
        Tatlı isteğimi hurma ve züber fıstık ezmesi aşırı bastırıyor ya da züber tarzı barlar 🤩
        Bim’de şekersiz çikolata bile aynı şekerli çikolata gibi hiçbir farkı yok 🥳
        Eeee bunlar olunca daha ne olsun aşkım, biraz da tatlıdan, toz şekerden uzak duralım ne olmuş 😂
        Ama bu hava da dondurma beni zorluyor 🫠🫠