belladonna Bunun en büyük etkisi ne biliyor musun? Tanıdıklardan uzak oturmak, her yere gidememek ve herkesin rahatça gelememesi 😂😂
Diyetlendimm 🧚♀️
ladymomm kafam dolu olunca böyleyim aşkım
belladonna
Bana göre de iyi aşkım. Hedefime yakın bir kiloda başlamıştım, yavaş yavaş gitmesi de normal o yüzden 🙈
ladymomm 🍯 peteğim 😚
belladonna
Menüler güzel ama ben sevdim 😍 en çokta para vermeden ulaştım ona sevindim 😂😂😂
belladonna
Bellaaamm birde şekersiz beslenme yüzdeki yuvarlak görüntüsü alıyormuş 🙈 yüz hatları daha belirgin oluyormuş.
Çünkü şeker yüzün yuvarlak bir görünüm almasına sebep oluyormuş. Ben bunu cidden deneyimledim. Yüzüm o kadar yuvarlak değildi ama şekeri kesince yüz hatlarımın daha belirgin olduğunu gördüm. Birde sivilce vs olayına aşırı iyi geldi, regl olunca bile sivilce çıkmadı düşün. Son olarakta yüzü daha aydınlık ve canlı gösteriyor 🥹
perimasali802_ Lady ile her gün yeni bilgiler 😜😂
Moonlight_
Al al eve dönünce lazım olacak 🤣
ladymomm kuzu sen fenomen misin 🤣
ladymomm bencede🤣
ladymomm
Çok mantıklı. Çünkü benim değerlerim de normal. Düzenli baktırıyorum ben. Okul döneminde sabah sabit 6da uyanıyordum gece de bazen uyumam 1-2 oluyordu ama ona rağmen dinçtim. Tatil başladı yorgunlukta başladı bende. Birde işin garip kısmı akşam 9Da falan yatıyorum kızımdan önce düşün artık 😅
ladymomm
Onlar taş sen madensin lady 😅
ladymomm
Evet işte en büyük artısı bu ama bunu değerlendirmek de önemli herkes başaramıyor mesela ben 😅
ladymomm
Sen bırakmazsın da artık
ladymomm
Bende dolma yapacağım o yüzden karar verdim 😜
ladymomm bende deneyeceğim ya daha önce de burada deneyimlerini paylaşan bir arkadaşımız olmuştu ondan sonra aklımda ama hala adım atamıyorum 😅