anonim9 siz beni bıraktınız ama ne kadar dil döktüm yalvardım hala yoksun 😏

Gzmkk
    Olsun daha güzel iyi olmuş denk gelmesi, tartı günü eksilen kilon fazla çıkar motive eder 😂

ladymomm
      Ben bu ara o kadar çok uyuyorum ki. Öyle böyle değil. Kendimi de aşırı yorgun hissediyorum Yani dinlensem bile yorgunum resmen elim kolum kalkmıyor gibi geliyor. Düşünüyorum çok mu şeker tüketiyorum diye ama çok da değil 😅

ladymomm
        Bence gayet iyi. Hem sağlıklı bir şekilde verdin hem sporu da ekledin hayatına daha ne olsun

belladonna
          Ben diyetisyene sordum bunu. Erken yatınca aynı saatte kalksam bile yorgun oluyorum neden diye.
          Şöyle bir şey varmış bak ne kadar enteresan 😂
          Şimdi senin her gün uyuduğun uyku 7 saatlik bir uyku diyelim ve sen bugün 7 saat değil de 9 saat uyudun tamam mı? Şimdi bizim bu beynimiz 🧠 her gün ortalama 7 saat uyumaya kodlandığı için fazla uyuduğun bir gün, o uyuduğun 2 saatlik fazla uykuyu ikinci uyku olarak algılıyormuş ve o 2 saati de 7 saatlik uykuya tamamlamaya çalışıyormuş ya da 7 saatlik uykunun yarısına. Şimdi sende her zaman 7-8 saat uyuyorken bu aralar 9-10 saat uyuyorsan yorgun kalkman çok normal. Çünkü beyin uykunun tamamlanmadığını düşünüyor. 🤷🏻‍♀️

belladonna Hayır fiziğime uygun bir şey bulamadım 😂😂😂 yoksa taş gibi mankenler çok 🥲😂

belladonna
              Bana göre de iyi aşkım. Hedefime yakın bir kiloda başlamıştım, yavaş yavaş gitmesi de normal o yüzden 🙈

belladonna
                Bellaaamm birde şekersiz beslenme yüzdeki yuvarlak görüntüsü alıyormuş 🙈 yüz hatları daha belirgin oluyormuş.
                Çünkü şeker yüzün yuvarlak bir görünüm almasına sebep oluyormuş. Ben bunu cidden deneyimledim. Yüzüm o kadar yuvarlak değildi ama şekeri kesince yüz hatlarımın daha belirgin olduğunu gördüm. Birde sivilce vs olayına aşırı iyi geldi, regl olunca bile sivilce çıkmadı düşün. Son olarakta yüzü daha aydınlık ve canlı gösteriyor 🥹