ladymomm hadi inşallah canım hep birlikte amin
bugünü saymayalim ama baya kacamakli oldu bugün ama bundan sonra dahada dikkatli olcam inşallah 😍😍

newmommy_ yaaa 😅😅 amin amin 🙏🏻 ben sana tam destek full destek 🫂😍 yarın en az 2 ama olursa 3 mil Leslie yaptığını yazıyorsun. Eğer olmazsa seninle konuşmak yok 🤐🤐🤫🙊

aselinannesi9398 beni bir diyetisyen hocası olarak düşünün ehehehe 😅😅 Tartı günü Lady’e nasıl hesap veririm diye korkarak diyet yap sshdjjslsa 😂😂

ladymomm ay evet bebekim o kadar haklısın ki sadece göbeğim var memem var süt veriyorum ama. Biraz incelmek gerek. Kaynanam aşırı iyi zayıflamış incelmiş fıstık gibi karı olmuş 😁😍

ladymomm ayy senle konusmamayi goze alamam🥹🥹ikiser defa leslie yapicaksin de yaparimm sen benim canimsiin🤭😍😍

newmommy_ zaten bunu düşünerek kendimi öne attım heheeeğğğ 😌😌😏 Yarın sen 3 mille buraya gelirsin şu an eminim 💃💃😍

yarentoo aşkım emziriyorsan sakın ağır sporlara yeltenme. Ya bol yürüyüş yap ya da Leslie yap ama 30 dakikanın aşağısına inme ikisinde de 🧚‍♀️

ladymomm Leslie yapicam. Emziriyorum ama son 2 ay 🥺 kesicem benim miniğim küçük dana oldu 2 yaşında

yarentoo o zaman dilediğini yap bacım 🤣🤣 ben emzirme diyince 3-9 ay arası hayal ediyorum hep ya 🙈

ladymomm ya benim derdim de 2 3 kilo almak doğum sonrası ilk 2 3 ay çok güzel tombiştim yüzüm falan topluydu şimdi çok zayıfladım 7 aylık bebeğim nası kilo alıcam benn