newmommy_ aşkım bu havalarda en çok beni yoran ve zar zor vakit bulduğum tek şey spor 🥲 ama şunu düşün, sırf bir şeyleri düzeltmek için yemenden içmenden kısarak günler, haftalar belki de aylar geçiriyorsun. O kadar zahmeti çekiyorken haftanın 4 günü spor yapmakta zor gelmesin 💃

yarentoo yaaaa hadi bakalım 🧚‍♀️

Niyet ettim diyet yapmaya diyip bismilllah diyerek başla 🙈😅
    Sadece 6 güncük sağlıklı beslenme ve biraz haraketle gidebilecek kilonu düşün 🤭🧚‍♀️

ladymomm o kadar haklisin ki😙😙 yarin insallah leslie ye de baslicam. Growwithjo beni zorluyor biraz alistiktan sonra haftada 2ser 2ser yapar sonrasinda tamamen grwthjoya gecerim ayy rabbim bu soylediklerimi gerceklestirme azmi ver bu etli butlu ve mutsuz kulunaaa 🥲🥲🥲🥲aminnn

ladymomm hadi inşallah canım hep birlikte amin
        bugünü saymayalim ama baya kacamakli oldu bugün ama bundan sonra dahada dikkatli olcam inşallah 😍😍

newmommy_ yaaa 😅😅 amin amin 🙏🏻 ben sana tam destek full destek 🫂😍 yarın en az 2 ama olursa 3 mil Leslie yaptığını yazıyorsun. Eğer olmazsa seninle konuşmak yok 🤐🤐🤫🙊

aselinannesi9398 beni bir diyetisyen hocası olarak düşünün ehehehe 😅😅 Tartı günü Lady’e nasıl hesap veririm diye korkarak diyet yap sshdjjslsa 😂😂

ladymomm ay evet bebekim o kadar haklısın ki sadece göbeğim var memem var süt veriyorum ama. Biraz incelmek gerek. Kaynanam aşırı iyi zayıflamış incelmiş fıstık gibi karı olmuş 😁😍

ladymomm ayy senle konusmamayi goze alamam🥹🥹ikiser defa leslie yapicaksin de yaparimm sen benim canimsiin🤭😍😍