belladonna
Özen tabi senin gibi güzel bir kadının midesinden geçecekler ne de olsa 😍😂
Diyetlendimm 🧚♀️
aselinannesi9398
Almadıysan hiç problem yok aşkım 😍 benim bu düzenime bakma sen, neler çektim böyle olana kadar 😅 3 yıldır diyetin içindeyim yani bir zahmet artık böyle olayım
aselinannesi9398
Porsiyon kontrolünü sağlıyorsan hiçbir şey olmaz. En fazla belki katı beslenirsen kabız olursun, ödem toplarsın bu şekilde tartıya yansır
ladymomm sormaaaa ladymmm sorma🤣
Bn bugün sadece su ve çorba içtim çay vs hiç canım istemiyor bugün @ladymomm hastamı olacam bilmiyorum 🥺 hiç bir şey yiyesim yokk
perimasali802_
Yaaa aşkım neden aç bıraktın kendini öyle
Moonlight_
Anlat kız anlat, ıncınııı cıncınııııı 😂😂😂
ladymomm yiyemiyorum bnde anlam vermiş değilim 🥺
ladymomm şükür kabızlık sorunum olmuyor ama ödem oluyor bı sekilde halledicem inşallah ilk defa yapıyorum becerebildigim kadar artık 🥰
@ladymomm @belladonna
Pilav kadın aranıza geri döndüu hanimlaar 💃💃😂😂😂 kaç gunlugune ama bilmiyorum 😂 bugün diyetimin birinci günü.
Sabah kahvaltim taaa 2 ye sarktı. Senin listeyi yapacaktım ama pek beceremedim 😂
Kahvaltı 2 dilim peynir 1 hilal dilim karpuz 6 zeytin domates salatalık biber yedim. Yanında oglumdan kalan yarım börek vardı onu yedim bide 🤪🤪😂😂
Akşam taze fasulye ve salata yedim,yanında bir kepek ekmeği.
Akşam misafirlikteydim azıcık mısır yedim ama çok değil bir avuç var yok.
Spor yapamadım sporsuz devam edecek gibiyim. Yarın akşam bı kacamagim olacak simdiden söylüyorum 🙈 yavaş yavas sızdim aranıza 🫂🫂
anonim9 çabuk gel bakk 🤣