perimasali802_
Yaaa aşkım neden aç bıraktın kendini öyle
Diyetlendimm 🧚♀️
Moonlight_
Anlat kız anlat, ıncınııı cıncınııııı 😂😂😂
ladymomm yiyemiyorum bnde anlam vermiş değilim 🥺
ladymomm şükür kabızlık sorunum olmuyor ama ödem oluyor bı sekilde halledicem inşallah ilk defa yapıyorum becerebildigim kadar artık 🥰
@ladymomm @belladonna
Pilav kadın aranıza geri döndüu hanimlaar 💃💃😂😂😂 kaç gunlugune ama bilmiyorum 😂 bugün diyetimin birinci günü.
Sabah kahvaltim taaa 2 ye sarktı. Senin listeyi yapacaktım ama pek beceremedim 😂
Kahvaltı 2 dilim peynir 1 hilal dilim karpuz 6 zeytin domates salatalık biber yedim. Yanında oglumdan kalan yarım börek vardı onu yedim bide 🤪🤪😂😂
Akşam taze fasulye ve salata yedim,yanında bir kepek ekmeği.
Akşam misafirlikteydim azıcık mısır yedim ama çok değil bir avuç var yok.
Spor yapamadım sporsuz devam edecek gibiyim. Yarın akşam bı kacamagim olacak simdiden söylüyorum 🙈 yavaş yavas sızdim aranıza 🫂🫂
anonim9 çabuk gel bakk 🤣
perimasali802_ geldim kız isteee 😂😂 biraz kacamakli ama sonuçta 1 ekmek gommedim pilav yemedim 😂😂😂
anonim9 bunada şükür canim 😂 hoşgeldin tekrar
perimasali802_ hosbulduuummm sende diyette misiiin geldin mii
- Düzenlendi
Kahvaltı;
2 dilim peynir
2 tane yumurta ile omlet
(içine dereotu-maydonoz ekledim)
Salatalık, Domates, Biber
10 adet zeytin
Ara öğün;
6 dilim karpuz yerine,
1 adet nektari ve 3 adet kayısı
📝
3 dilim karpuz = 1 porsiyon
1 adet nektari = 1 porsiyon
3 adet kayısı = 1 porsiyon
Yani 6 dilim 2 porsiyon olduğu için değişim olarak diğer meyveleri o şekilde ayarladım.
Akşam yemeği;
Bol salata (limon ve sirke sosuyla)
200 gr kadar tavuk (4 parçasını oğlum yedi 🥲)
Gelelim akşam yediklerime 😅
Bugün kendimi hem aç hissettiğim hemde canım tatlı çektiği için hurma ve çikolata yedim. Listede yoktu o yüzden kaçamak olarak sayacağım bunu 🫣🫢
✅Sirkeli su
✅2 litre su
✅Şekersiz beslenme 9. Gün
❌ Kaçamak 🥲
❌ Spor
Sporumu uyumadan önce yaparsam yarın bilgi geçerim. Bugünlük böyleydi. Düzeleceğiz inşallah 😅
@newmommy_
@belladonna
@perimasali802_
@anonim9
@Moonlight_
@aselinannesi9398
@Aglicaktabikolaymi sen nirdeeee
@yarentoo gelmez mi bir mudo tabağınla öğün fotosiiiiii
@Gzmkk
@Cicikiz
@ESMERBOMBA_
perimasali802_
Düşüncelerini boşalt aşkım, kendini bu kadar üzme. İnan hiçbir şey senin nasıl hissettiğinden daha önemli değil 🤍
yarentoo
Ahhahaha herkes koymuyor olabilir ama elma konsantresi kullanan var. Özellikle tatlılar da kullanıyorlar. Stevia hiç kullanmadım ben ama kullanan gördüm. Protein tozu da şöyle ki, aktif bir spor düzenin varsa ve yeterli protein alamıyorsan, kas kütleni korumak ya da artırmak için takviye alman gerekiyor. O yüzden spor yapan birisi için kahve içine ya da başka bir şeyde olabilir bu farketmez. (Yulaf lapası gibi) Protein tozu kullanmak daha mantıklıdır ama ben spor yapmıyorum, günüm çok aktif değil, yeme içmemde düzenli ilerlemiyor diyorsan o topa girmemek lazım.
aselinannesi9398
Ödem olması aşırı normal zaten. Suyunu yeterli içsen hatta sağlıklı beslensen bile bazı besinler maalesef vücutta su tutuyor 🥲 aman yağ olmasında suyu her türlü atarız 😂