anonim9
Kahveyi suda açıyorum aşkım çok bızlatmıyorum ama protein tozunu da su da açıp bızlatıyorum yoksa topaklanıyor. Sonra bardağa buz koyup ikisini ilave ediyorum en son üzerine süt

anonim9
    Ya da kendine stevia al. Şeker yerine tatlandırıcı olarak kullanıyorlar onu da. 1 kaşık şeker yerine 1 kaşık stevia kullanıyorsun ölçü aynı oluyor normal şekerle. Şu bimde söyleyip durduğum şekersiz çikolata da stevia ile tatlandırılmış zaten

belladonna
    Pilatese giderken insan bir iki cm incelir Bellamm yaa boşa mı zaman verdin sen 😅
    Alıştırma sakın kendini, çok zor toparlarsın bak. Yemin ederim insan akşama kadar sersem gibi dolanıyor öyle olunca 🥴
    Ben ikisini de çok severim, çaya eşlik eden olursa ikinci demliği bile gömerim 😍

belladonna
      Katı beslenip suyu az içtiysen normaldir 😂 Hadi tartıl bu senin için dönüm noktası olabilir anjxjksk

belladonna
        Bu sıcaklarda sürdürebilirsem eğer böylece gider 😂 ama yazın diyet yapmakta güzel ya sürekli meyve var listede 😍
        İstersen yaparsın sende o azim var 🧚‍♀️

Bn bugün sadece su ve çorba içtim çay vs hiç canım istemiyor bugün @ladymomm hastamı olacam bilmiyorum 🥺 hiç bir şey yiyesim yokk

Moonlight_
            Anlat kız anlat, ıncınııı cıncınııııı 😂😂😂