Kızlar ben demir ilaçları falan kullandım aşırı iştah açtı ve düşük yapmıştım. Bunlardan sonra aşırı kilo aldım Şuan 75 im ama evlendiğimde 55 dim . Üç yıl oldu evleneli 20 kilo fazlam var nasıl vericem bu kiloları . Eşimin yanına gidince böyle sıfır beden olmak istiyorum . Hiç sorun etmiyor ama hazır ailemin yanındayken biraz zayıflayıp değişim yapmak istiyorum . Aslında 25 gündür burdayım 4 kilo vermişim . Çok hareket ediyorum . Ama daha çok vermek istiyorum lütfen bana bir fikir tüyo verin napayım ben inanın yemek de yemiyorum 2-3 gibi öğlen yemeği daha bişey yok full sıvı ama nedense veremiyorum .

Medusa hergün on bin adım atıyorum. Abur cubur annem asla izin vermiyor . Ordayken çok yiyordum . Tamam hemen bakıyorum teşekkür ederim canım

yavuzzzzzz Porsiyon ve yemek yeme saatleri çok önemli bence. Bol bol yürüyüş yapın ve kalorisi düşük yemekler yapmaya çalışın. Sonrasında düzene oturur ve kilo verirsiniz zaten.🌸

yavuzzzzzz
        Yanlış besleniyorsun o yüzden 🥺
        Full sıvı yiyerek, yağdan kaybetmek yerine kastan da kaybedersin. Önemli olan mevcut kasları sabit tutmak ve artırmak, bir yandan da yağ yakımını sağlamak.
        Aralıklı oruç yaparsan daha rahat sonuç alırsın 2 ana öğün 1 ara öğün şeklinde beslen. Öğünlerin arasına 4 er saat koy.
        Yürüyüş yaparsan her gün, spor yaparsan haftada 4 gün yapman yeterli olur. Lütfen süreleri 30 dakikanın altında tutmamaya çalış.
        Basit karbonhidrattan uzak dur, paketli gıdalar tüketme, meyve porsiyonlarını öğren ve dozunda tüketmeye özen göster.
        Kendini aç bırakma, en büyük hata kendini aç bırakarak yapılan diyetlerdir.
        Öğünlerinde mutlaka proteine ağırlık ver, kasların için proteine ihtiyacın var.
        Günlük su alımını 2,5 litreden aşağı düşürme.
        Ödem için yeşil çay tüketmeye çalış.
        Yemeklerde yağı az kullan. 3 yemek kaşığı yağ ile yemek yapmaya çalış ve zeytinyağ tercih edersen daha iyi olur.
        Kabızlık, şişkinlik problemi çekmemek için lifli gıdalar tüket.
        Yeşillik kullanmaya dikkat et.
        Unutma, az yiyerek değil doğru beslenerek kilo verirsin 🌺

ladymomm Aralıklı oruç bi ara denemiştim ama devam ettiremedim. söylediklerinizi not edip o şekilde devam edicem .. Çok güzel yazmışsın teşekkür ederim 🙏

yavuzzzzzz
            Rica ederim 💕
            Aralıklı oruç için şunu belirteyim, ortalıkta saat 17:00’den sonra 18:00’den sonra asla yeme diye hurafeler dönüyor. Buna aldanma.
            Sen sabah en erken 10:00’da kahvaltını yapmaya başla en geç 12:00’de bitirmiş ol ve aralarına 3-4 saat koymaya çalış. Akşam yemeğini de en geç 20:00’da bitirmiş ol. İlla 18:00’de yemeyi kesmem lazım diye düşünme.
            Birde diyelim ki akşam 18:30’da yemeği yedin ve saat 21:00 gibi sana yeme atağı geldi, bir şeyler yemezsen bozacak gibi hissediyorsun. O zaman bir porsiyon meyve, 2 tane hurma, 15 tane çiğ kuruyemiş, sağlıklı bar (züber gibi) tüketebilirsin ama bunu her gün yapma, zor da kaldığın zamanlarda bir seçeneğinin olduğunu bil diye söylüyorum. Önemli olan bu son ara öğünü yatma saatinden 2 saat önce yemiş olman. Vücut 2 saat içince sindirdiği için uyuma saatine yakın bir şeyler yememeye özen göster.
            Birde yediğin yemekleri suyunu süzerek ye. Çünkü yağlar yemeğin suyunda olur ne kadar susuz yersen yağdan da o kadar az tüketmiş olursun.
            Kahvaltı da ekmek tüketiyorsan da tavsiye olarak kızartabilirsin. Tava da, tost makinesinde her türlü kızarır. Cidden kızarınca 1 dilimi bile o kadar doyurucu oluyor ki, denersen bana teşekkür edeceksin. 🦋
            Aklıma başka şey gelmiyor, bu arada postta aralıklı oruç listesi paylaştım oradan bakarak kendine düzen oturtabilirsin. Bende listeye uyarak besleniyorum her akşam tabakların resimini atıyorum. Resimleri de incele istersen ❤️

yavuzzzzzz kendini aç bırakarak vermezsin benimde yakalaşık 25 kilo fazlam vardı sağlıklı beslenerek 6 kilo verdim halada vermeye devam ediyorum no sonu alımı vitamin değerlerine baktır dahiliyeden durumunu anlat gereken tahlilleri ver değerlerin belki düşmüştür kilo verince onlar düşerse kilo vermek çok zor olacak ekmekle nerdeyse tüketme sabah kabacaktı öğlen atıştırmalık çeviz yoğurt badem vs tükete akşamda bol sade limonlu salata yemeğin yanına yalnız yemeklerin porsiyonunu eskiye göre azalt gecede ful sıvı alımı bide böyle dene

ladymomm yorumların çok değerli benim için . Kendime güzel bir düzen ptururucam ve sürekli devam edicem inşallah . İstediğim kiloya ulaşınca yazarım buraya tekrar yarın tartılmak istiyorum bakalım kaç olmuşum ♥️♥️♥️

kuskan d vitaminim ve demirim düşük çıkmıştı bir ay önceki tahlilde . Türkiyedeyim diye takviyeleri bıraktım unutmuşum orda vitaminleri . Amahergün yarım saat d vitamini almak için güneşleniyorum . Tansiyonum da ara ara düşük . Çok hareket ediyorum burada onu.n faydasını görüyorum diyebilirim . Aralarda bişey tüketmeyi sevmiyorum . Sadece yemeklerde yiyorum .

yavuzzzzzz benimde d vitamin düşük ilaç kullanıyorum fazla yemek tüketmek çok sağlıklı bi durum değil porsiyonları normal düzeye düşürmeleri lazım ne az be çok sağlıklı beslenme diyoru bizde kızartmalardan uzak bi hayt

ladymomm kanka diyetisyen mi oldun 😁 massallah sana devlet hastanesindeki Doktorlardan daha çok bilgi vermen şaka mı😁