yavuzzzzzz kendini aç bırakarak vermezsin benimde yakalaşık 25 kilo fazlam vardı sağlıklı beslenerek 6 kilo verdim halada vermeye devam ediyorum no sonu alımı vitamin değerlerine baktır dahiliyeden durumunu anlat gereken tahlilleri ver değerlerin belki düşmüştür kilo verince onlar düşerse kilo vermek çok zor olacak ekmekle nerdeyse tüketme sabah kabacaktı öğlen atıştırmalık çeviz yoğurt badem vs tükete akşamda bol sade limonlu salata yemeğin yanına yalnız yemeklerin porsiyonunu eskiye göre azalt gecede ful sıvı alımı bide böyle dene

ladymomm yorumların çok değerli benim için . Kendime güzel bir düzen ptururucam ve sürekli devam edicem inşallah . İstediğim kiloya ulaşınca yazarım buraya tekrar yarın tartılmak istiyorum bakalım kaç olmuşum ♥️♥️♥️

kuskan d vitaminim ve demirim düşük çıkmıştı bir ay önceki tahlilde . Türkiyedeyim diye takviyeleri bıraktım unutmuşum orda vitaminleri . Amahergün yarım saat d vitamini almak için güneşleniyorum . Tansiyonum da ara ara düşük . Çok hareket ediyorum burada onu.n faydasını görüyorum diyebilirim . Aralarda bişey tüketmeyi sevmiyorum . Sadece yemeklerde yiyorum .

yavuzzzzzz benimde d vitamin düşük ilaç kullanıyorum fazla yemek tüketmek çok sağlıklı bi durum değil porsiyonları normal düzeye düşürmeleri lazım ne az be çok sağlıklı beslenme diyoru bizde kızartmalardan uzak bi hayt

ladymomm kanka diyetisyen mi oldun 😁 massallah sana devlet hastanesindeki Doktorlardan daha çok bilgi vermen şaka mı😁

HurremSultan
        Aşkım ben bölümünü okumadan diyetisyen oldum da sen bir diyet yapmaya başlayamadın 😂😂 anlamadım yani bu misafir ömürlük mü geldi sana ahahha