karamelek90 perimasali802_ Allah razı olsun kuzum inşallah,burası çok soguk sıcagı kemiklerime kdr hissetmek istiyorum, ve eşimin o şaglık probleminide halledersek benden mutlusu olmayacak☺️
enerciiiii karamelek90 sağol can sıkıldım ben ya gold falan saçma geliyor artık bir ara modaydı fincan takımları çok oahali yoksa sadeliği yonelecektim
karamelek90 enerciiiii abartmadan ince detaylarda gold severim canım☺️ tabi aşırısı güzel deyil,catal bıcak ufak tefek süs eşyalarında çok zengin bir ahaca katıyor eve😍😍
melaykeeee karamelek90 içemiyorum içemiyorum oturup bi kahve bile içemiyorum oturup bi köşede ağlayasım geliyor
melaykeeee perimasali802_ yorgunum be perim her şey dört dörtlük olsun istiyorum bu yüzden de kendini harap ediyorum. Temizlik yemek düzen falan
perimasali802_ melaykeeee kuzum benim herşeyi hemen yapmak zorunda degilsin ki bak kızında küçük zaten bugün baya yoruldun birak temizliği otur biraz dinlen işlerin acelesi yok
melaykeeee perimasali802_ of bugün ikranın boğazına bir şey kaçtı nerden nasıl oldu bilmiyorum sanırım poşeti koparıp ağzına atmış bian midesi bulandı kustu çok korktum ya
perimasali802_ melaykeeee oy ben ölürüm ona iyimi şuan durumu nasıl korkma çıkarır bezinden Emin misin poşet aldi elinde veya bulduğu yerde herhangi bir şey varmiydi Kusarken bisey cikmadimi