enerciiiii karamelek90 sağol can sıkıldım ben ya gold falan saçma geliyor artık bir ara modaydı fincan takımları çok oahali yoksa sadeliği yonelecektim
karamelek90 enerciiiii abartmadan ince detaylarda gold severim canım☺️ tabi aşırısı güzel deyil,catal bıcak ufak tefek süs eşyalarında çok zengin bir ahaca katıyor eve😍😍
melaykeeee karamelek90 içemiyorum içemiyorum oturup bi kahve bile içemiyorum oturup bi köşede ağlayasım geliyor
melaykeeee perimasali802_ yorgunum be perim her şey dört dörtlük olsun istiyorum bu yüzden de kendini harap ediyorum. Temizlik yemek düzen falan
perimasali802_ melaykeeee kuzum benim herşeyi hemen yapmak zorunda degilsin ki bak kızında küçük zaten bugün baya yoruldun birak temizliği otur biraz dinlen işlerin acelesi yok
melaykeeee perimasali802_ of bugün ikranın boğazına bir şey kaçtı nerden nasıl oldu bilmiyorum sanırım poşeti koparıp ağzına atmış bian midesi bulandı kustu çok korktum ya
perimasali802_ melaykeeee oy ben ölürüm ona iyimi şuan durumu nasıl korkma çıkarır bezinden Emin misin poşet aldi elinde veya bulduğu yerde herhangi bir şey varmiydi Kusarken bisey cikmadimi
melaykeeee perimasali802_ poşet olduğuna eminim çünki poşetle oynamış. Kusarken de çıkmadı baya bi öğürdü bir şey olmaz dimi yaaa şuan iyi çok şükür iki dakikalığına eşime emanet ettim
karamelek21 melaykeeee oyy çok geçmiş olsun çok dikkat et canım,bir anlık dalgınlık Allah korusun,Allahın izni ile birşey olmaz inşallah,ama yinede gözün üstünde olsun neolur neolmaz🥹
perimasali802_ melaykeeee korkma bisey olmaz canim benim Yutugsa çıkarır zaten ama belki yutmamistir da poşet te delik varmiydi Çok geçmiş olsun 🤲🫂💐