• Muhabbet
  • Tanışma hikayemiz Eşimin ve benim ailem 2. Seri (siddet içerir) 💪🏻🤣

Benim şiddet içeren Serimin devamını isteyenler olmuş devam edelim o zaman biz daha yeni evliydik ben evlendikten altı ay sonra da ablam evlendi onunda sevgilisi var aynen benim gibi babam izin vermiyordu meshep farklılığı yüzünden neyse anneannemgildeyiz bayram günü onun eşi benim eşim ben annem anneannem birkaç akraba daha var oturuyoruz Birden eniştem ve ablam kavga etmeye başladılar ablamın kaynanası yüzünden neden bizim eve değilde annenlerdesin diye Ablamı arayıp darlıyorlar en sonda oğluna arayıp doldurmuş Bir yanda büyük bir kavga başladı ablamda yeni hamileydi bir aylık falan çünkü çok yeni evlilerdi. Biz enişte mi zapt etmeye çalışıyoruz en sonunda eniştem kalktı ablama saldırdı ben de dayanamadım hamile kıza saldırdı için eniştemin üstüne yürüdü eniştem ikimizi ittirince de Eşim dayanamadı kalktı onun üzerine yürüdü kavga ettiler herkes birbirine girdi ayırmaya çalıştık ama ayıramadık Sonrasında mecburen eniştem evden kovmak zorunda kaldık annem ben anneannem üçümüzde kovduk sonra gitti ama yine ablamı telefonda taciz etmeye devam etti hepsi ablamın kaynanası yüzünden di Neyse her şey bitti derken bu seferde benim kaynanalar çıktı şans ya görümcem de bir yandan arıyor niye annemgile gitmediniz diye Ben de telefonu aldım elinden biz senin annenle konuşmuyoruz küsüz dedim çünkü gerçekten de küsmüştük bana kısır gelin Lakabını taktığı için görüşmeme kararı almıştım neyse sonrasında biz arka tarafta oturuyoruz aslında arka balkon gibi yer vardı anneannem de bir tane ses duyduk cam kırılma sesi Şangur şungur sesler Ru hastası eniştem anneannemin camına penceresini indirmiş eşimle falan dışarıya çıktık ablamda polisi aramış aslında kadese basmış Polisler gelene kadar benim eşim ablamın eşi birbirlerine girdiler araya ben girdim artık hangisi ettirdiyse görmedim beni fırlattılar kendimi asfaltın ortasında buldum sonra annem anneannem gel derken onların da akıbeti aynı benim gibi oldu tüm mahalle başımıza toplandı sonrasında ben Eşimin abisini aradım en büyük abisini Çünkü aklıma başka hiç kimse gelmedi işte koştur koştur geldi adam sanmış ki biz birbirimizi öldürüyoruz adamın hiçbir şeyden haberi yok ablam ben ikimiz yerden kalktık tüm mahalle Kavganın olduğu noktaya toplandı hiç kimse onları ayıramadı Neyse sonra işte adam geldi anlattık durumu ama hepimiz perişan haldeyiz üstümüz başımız heryerimiz mahvolmuş bayram mı cenazeme belli değil hepimizi karakola götürdüler hepimiz eniştemden şikayetçi olduk camı pencere indirdiği için onu gözaltına aldılar sonra biz akşamleyin üstümüzü değiştirdik eşimin ailesine gittik bayram sonuçta orada görümcem ortaya bir laf attı ablamın evlenmeden hamile kaldığına dair bir kelime konuştu ben de kişi kendinden bilir işi dedim kalktı üstüme yürüdü ben de durur muyum ben de üstüne yürüdüm eşimde görüyor tabi her şeyi haklı olduğumu da görüyor ama ablasına susturabilene aşk olsunSadece dediğim şey şuydu büyük konuşma senin de kızın var ben bunu dedim diye bana kalkıpta senin kızlarında öyle yapacak dediğimi sandı hepsi ruh hastası bu görümceleri neyse mutfakta yemek yiyecektik bizimle aynı sofrada yemek istemedi eltim ve görümcelerim ben de en sonda kalktım eşime Hadi gidelim dedim olanları anltip mutfakta beni istemediklerini söyledim Eşim en sonunda katlanamadı gitti ablasına azarladı ve yengelerine de kızdı ama olay daha da büyüdü annesi babası olaya dahil oldu abileri olaya dahil oldu bir de küçük kaynım var oda dahil oldu kavga büyüdü de büyüdü kaynanam geldi en sonunda Çatallar kaşıklar havalarda uçuştu sofra yerde değilde hepsi duvarlardaydı her yer kuru fasülye pilav salata tatlı içinde kalmıştı Duvarlardan baklavalar Aşağı doğru düşüyordu Perdeler kapılar avizeler her yer yemek olmuştu benim kavgadan sıyrılıp salona koştum ama eşimi kavganın içinde kalmıştı geri gittim onu çıkarmak için bu seferde birinin dirsegi kafama vurdu yemin ederim o an beynim bir gitti bir geldi hala hatırlarım kafamda yıldızlar uçuşuyordu😂😂😂😂😂 Can havliyle yere düştüm eşim elimi yüzümü yıkadı ama kavga hala devam ediyordu biz çıktık gittik kendi evimize Ama yine huzur yok kendi evimizdeyken abisi aradı gel konuşalım diye eşimde abisini eve çağırdı sen gel evde konuşalım diye yenesi abisi kızı geldi kızı nerdeyse benle yaşıt bu arada Biz asla güzel güzel konuşamadık eltim her seferinde Ağzından küfürler ve pis laflar çıkıyordu ben de dayanamadım kovdum bu sefer kızı bana saldırdı ben de abisine yengesine saygıda hürmet ederim ama kızına asla ben de tuttum bu kızı bir güzel hırpaladım sizin derdiniz ne diyerek bana yapıştı resmen üstümden ittim Kızı ama kız resmen bana yapıştı saçlarım dan tutmaya çalışıyor ama ben de eşime izin vermedik kızı ittim duvara doğru Ama kız kendini birden yerlere attı bayılma numaraları yaptı ben de kaldırmaya çalıştım kalkmadı sonra benim bu eltim olacak kari Bana iftira attı kızımı boğazladi Diye sadece yerden kaldırmaya çalıştım sonra o kavgada bunların birinin bilekliğimin kolyesi mi ne kaybolmuş onu da benim üzerime Ama evde ne Kolye ne bileklik hiç bir şey bulmadımAnlayacağınız yine bana iftira attılar neyse bunlar gittiler babası aradı eşimi gelin diye Kavga olacağını bile bile gittik bana orada eltim hırsız geldi diye bağırdı balkondan ben durur muyum çıktım çıktım yukarıya bunu rezil ettim ağzıma geleni saydım kızı çıktı onu da rezil ettim bi güzel sonra annemle ablam
Geldi kavgayı duymuşlar eltim annemin üzerine de yürümeye kalktı ben bu sefer eltim paraladım benden büyük diye ses çıkarmadım ama annem icin sessiz kalamadım eşimde abisine bağırdı kaynanama saldırıyo gel karini al diye kadın da merdivenlerden attı kendini bayılma numaraları yaptı ambulanslar geldi polisler geldi benden şikayetçi oldu ama hiçbişey çıkmadı tansiyon şekeri de temiz çıktı anlayacağınız kendini yalandan attı merdivenden boşuna morartti tum vücudunu ahmak kari😂😂😂😂😂 allahim ne günlerdi allahtan uzağız onlara suan eşimle kızımla yalnızım başka şehirde çok şükür ki onlari görmiyoruz😂

Kızlar okuyun okuyun valla çok heyecanlı.🤣🤣
    Okurken aksiyon filmi izlemiş gibi oldum 😆ve anladığım kadarıyla bu sadece tek seferde yaşanan olaylar🤨🧐😬🙄😬

romeonunjulieti ohanziiiiii kiz bu ne boyleee cennet mahallesi resmeen😂😂 ama bisey diyim mi allahtan esin her seyin farkinda da birbirinizi birakmayip herkesi arkaniza atip sehir degistirmissiniz. Benim koca gibi anaci olsaymiss sizin yuva coktan dagilirmis kiz allah korusunn bu ne boyle 😟😟 enistene de hic deginmiyorum klasik anaci. Anasinin bokunu yiyesice e simdi nasil onlar aralari iyidir insallah