_OceanLove perimasali802_ a evet evet 🤣🤣 bir an ismini unuttum bir daha gelmedi aklıma Kürtçesi geldi sadece 😂🤣🤣
2minnosannesi romeonunjulieti aylık iğne kanama fazls mı yapıyor acaba spiral aşırı kilo kaybı yaptı bnde ya şimdi aylık iğne düşündüm kanama fazla olursa yine aynı olur o zaman 🥲
_OceanLove romeonunjulieti 3 kere Türkiye’ye gelmişliğim var aşko ❤️ evimiz var orda 1 kez uçakla 2 kez arabayla geldik
romeonunjulieti _OceanLove benim eski bi tanıdığım Vardı Irak da diana diye bi şehir varmış heralde orda yasiyo
_OceanLove romeonunjulieti 😂😂😂 soran çok küçük bir yer öyle büyük değil küçük bir şehir biz 2 saatlik falan pikniğe gittiğimizde soranın içinden geçiyoruz
romeonunjulieti _OceanLove çok istiyorum bi gün ırağa gelmek en çokda Süleymaniye’yi görmek istiyorum
_OceanLove romeonunjulieti aaa gel kanka gel ben süleymaniye gitmedim ülke içini gezmek istemem ama Türkiye’yi gezmek isterim gezdiklerim ise Gaziantep, Ankara, Yalova Çınarcık, İstanbul.. birde umreye gittim 😁❤️
romeonunjulieti _OceanLove bende Urfa Samsun Ankara İstanbul İzmir Diyarbakır Mardin gittim bide Adana ama ben en çok trabzonu merak ediyorum